Ιαπωνία: Απογοητευμένες γυναίκες προσλαμβάνουν καυτούς άνδρες για να... τους σκουπίσουν τα δάκρυα!

Ιαπωνία: Απογοητευμένες γυναίκες προσλαμβάνουν καυτούς άνδρες για να... τους σκουπίσουν τα δάκρυα!

Μια νέα επιχείρηση άνοιξε πρόσφατα στην χώρα των Χρυσανθέμων και απευθύνει τις υπηρεσίες της μόνο σε γυναίκες

Ιαπωνία: Απογοητευμένες γυναίκες προσλαμβάνουν καυτούς άνδρες για να... τους σκουπίσουν τα δάκρυα!
Σε μια χώρα ανεπτυγμένη, όπως η Ιαπωνία, όπου οι άνθρωποι εργάζονται πολλές ώρες την ημέρα, οι γυναίκες βρίσκονται υπό πίεση, καθώς καλούνται να αποδώσουν συνήθως σε χώρους εργασίας, που είναι ανδροκρατούμενοι. Μία νέα επιχείριση με την ονομασία Ikemeso έκανε πρόσφατα την εμφάνιση της στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου και θα αρχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες της αποκλειστικά σε γυναίκες από το τέλος της εβδομάδας.

Οι Γιαπωνέζες, που αισθάνονται πιεσμένες και ζουν σε συνθήκες έντασης στο σπίτι ή στην δουλειά τους, θα μπορούν, μέσω της ιστοσελίδας της Ikemeso, να επιλέγουν καυτούς άνδρες, από φωτογραφίες, οι οποίοι θα τις επισκέπτονται στο σπίτι τους ή στην δουλειά τους, θα τις κάνουν να κλάψουν και στη συνέχεια, θα τους σκουπίζουν τα δάκρυα, ενώ θα τους ψιθυρίζουν λόγια συμπόνοιας.

Κλείσιμο


Οι άνδρες που εργάζονται στην Ikemeso έχουν εκπαιδευθεί για να φέρουν σε πέρας την δύσκολη αποστολή τους, είναι νέοι και ωραίοι και επισκέπτονται τις απογοητευμένες Γιαπωνέζες με τα «εργαλεία» της δουλειάς τους, που είναι ένα πακέτο χαρτομάντιλα και πολλά λόγια παρηγοριάς και συμπαράστασης.



Ο τίτλος της ρηξικέλευθης αυτής επιχείρισης προέρχεται από τις ιαπωνικές λέξεις ikemen, που σημαίνει «καυτός άνδρας» και mesomeso, που σημαίνει «κλάμα». Πρόκειται για μια δελεαστική υπηρεσία της οποίας το κόστος ανέρχεται σε 7.900 γιεν (58 ευρώ) για κάθε επίσκεψη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης