Αποκάλυψη σοκ: Ο Κάμερον έβαλε τα γεννητικά του όργανα στο στόμα ενός νεκρού γουρουνιού

Αποκάλυψη σοκ: Ο Κάμερον έβαλε τα γεννητικά του όργανα στο στόμα ενός νεκρού γουρουνιού

Η εκρηκτική βιογραφία του Λόρδου Άσκροφτ βγάζει στη φόρα τα άπλυτα του Κάμερον - Οικονομικά σκάνδαλα, χρήση ναρκωτικών και συμμετοχή σε «μυστικές κοινότητες» με αλλόκοτα τελετουργικά

Αποκάλυψη σοκ: Ο Κάμερον έβαλε τα γεννητικά του όργανα στο στόμα ενός νεκρού γουρουνιού
Τα άπλυτα του Ντέιβιντ Κάμερον βγάζει στη φόρα μία άκρως αποκαλυπτική βιογραφία, την οποία έγραψε ο Λόρδος Μάικλ Άσκροφτ, πρώην αντιπρόεδρος του συντηρητικού κόμματος και ένα από τα πλουσιότερα άτομα στο Ηνωμένο Βασίλειο, μαζί με τη βραβευμένη δημοσιογράφο Ίζαμπελ Όουκενσοτ.

Η ολέθρια κόντρα μεταξύ του Βρετανού πρωθυπουργού και του μεγιστάνα Άσκροφτ «γέννησε» την πιο εκρηκτική πολιτική βιογραφία της δεκαετίας, αναφέρει η Daily Mail σχετικά με το βιβλίο-βόμβα που έχει ήδη δημιουργήσει σάλο παγκοσμίως.

Στις σελίδες του βιβλίου μπορεί να διαβάσει κανείς απίστευτες αποκαλύψεις για τον Ντέιβιντ Κάμερον, έναν ηγέτη με ιδιαίτερα συντηρητικό προφίλ. Αυτές περιλαμβάνουν οικονομικά σκάνδαλα, ιστορίες για χρήση ναρκωτικών και συμμετοχή σε ιδιωτικές λέσχες, όπου λάμβαναν χώρα «αλλόκοτα τελετουργικά» και «ακραίες σεξουαλικές πράξεις».

Κλείσιμο


Το βιβλίο-δυναμίτης του Λόρδου Άσκροφτ, το οποίο πρόκειται να εκδοθεί τον επόμενο μήνα ρίχνει φως σε άγνωστες πτυχές της ζωής του Κάμερον, από τα φοιτητικά του χρόνια στο Ήτον μέχρι την ανάδειξη του σε πρωθυπουργό της Βρετανίας.

Μεταξύ των πιο σημαντικών αποκαλύψεων της συναρπαστικής αυτής βιογραφίας είναι τα εξής:

- Στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ο Κάμερον ήταν μέλος την λέσχης Flam Club, τα μέλη της οποίας κάπνιζαν τακτικά μαριχουάνα

- Στο σπίτι που ζούσε με τη γυναίκα του στο Λονδίνο «κυκλοφορούσε» ελεύθερα κοκαΐνη

- Ο Βρετανός πρωθυπουργός άνηκε, ως φοιτητής, σε μία «μυστική κοινότητα» που εφάρμοζε τελετουργικά σεξουαλικού χαρακτήρα

- Σύμφωνα με μία πηγή του συγγραφέα, κατά τη διάρκεια της τελετής «μύησης» του Κάμερον στην εν λόγω «μυστική λέσχη», ο Βρετανός πολιτικός είχε βάλει τα γεννητικά του όργανα στο στόμα ενός νεκρού γουρουνιού. Η ίδια πηγή λέει ότι διαθέτει φωτογραφικό υλικό που μπορεί να αποδείξει τους ανωτέρω ισχυρισμούς.

- Ο Λίντον Κρόσμπι, ο σύμβουλος που οδήγησε τον Κάμερον στην εκλογική νίκη, στην πραγματικότητα τον αντιπαθεί και τον αποκαλεί ιδιωτικά «κόπανο» και «σνομπ μ....κα».



Πέραν όμως από τις παραπάνω «πιπεράτες» αποκαλύψεις, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και μία άλλη λεπτομέρεια που αποκαλύπτει ο Άσκροφτ σχετικά με το σκάνδαλο στο οποίο είχε εμπλακεί το 2010. Εκείνη τη χρονιά, ο εκατομμυριούχος παραδέχτηκε ότι δεν ήταν μόνιμος κάτοικος Ηνωμένου Βασιλείου για φορολογικούς λόγους, αλλά αντιθέτως θεωρούνταν «μη εδρεύων», κατηγορία που απαλλάσσει τους πλούσιους από την πληρωμή φόρων στη Βρετανία για τα κέρδη τους στο εξωτερικό.

Αν και ο Κάμερον είχε ισχυριστεί ότι πληροφορήθηκε το φορολογικό status του Ashcroft το 2010, το βιβλίο αποκαλύπτει ότι ο Βρετανός πολιτικός γνώριζε αυτήν την πληροφορία ήδη έναν χρόνο πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο αλλά επέλεξε να σιωπήσει για να μην χάσει τη σημαντική οικονομική υποστήριξη του μεγιστάνα.

Σημειώνεται ότι εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κάμερον αρνήθηκε σήμερα να σχολιάσει τις καυτές αποκαλύψεις του βιβλίου, παρά τον σάλο που έχει προκληθεί από την αναπαραγωγή των σοκαριστικών πληροφοριών από πλήθος τοπικών και διεθνών μέσων.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης