Τριήμερο πένθος στο Ντουμπάι για το θάνατο του 33χρονου πρίγκιπα

Τριήμερο πένθος στο Ντουμπάι για το θάνατο του 33χρονου πρίγκιπα

«Σήμερα, έχασα τον καλύτερό μου φίλο», έγραψε ο αδελφός του Σιχ Ρασίντ μπιν Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ

Τριήμερο πένθος στο Ντουμπάι για το θάνατο του 33χρονου πρίγκιπα
Στα 33 του χρόνια έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς ο πρίγκιπας του Ντουμπάι, Σιχ Ρασίντ μπιν Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ, γιος του Σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ, κυβερνήτη του Ντουμπάι καθώς και αντιπροέδρου και πρωθυπουργού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.



Κλείσιμο
Στο Ντουμπάι κηρύχθηκε τριήμερο πένθος, ενώ το εμιράτο βρίσκεται σε κατάσταση σοκ καθώς ο θάνατος του νεαρού πρίγκιπα συγκλόνισε πολλούς.



Εκατοντάδες ήταν οι συγγενείς και οι αξιωματούχοι που συγκεντρώθηκαν στο τέμενος Ζαμπίλ στο Ντουμπάι για να αποχαιρετήσουν τον πρίγκιπα.



Η σορός του ήταν τυλιγμένη με την σημαία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και μεταφέρθηκε στο τέμενος από τους αδελφούς του, ενώ αναμένεται να ταφεί στο κοιμητήριο Ουμ Χαρίρ στο Μπουρ Ντουμπάι.



Ο αδελφός του, Χαμντάν μπιν Μοχάμεντ αλ Μακτούμ στην προσωπική του σελίδα στο Instagram ανήρτησε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του 33χρονου με λεζάντα που έγραφε: «Σήμερα, έχασα τον καλύτερό μου φίλο, τον σύντροφο των παιδικών μου χρόνων… τον αγαπημένο μου αδελφό Ρασίντ. Θα μας λείψεις».



Ο 33χρονος Σιχ Ρασίντ, δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, είχε κατακτήσει δύο χρυσά μετάλλια το 2006 στην ιππασία σε αγώνες αντοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ασίας, ενώ τα πλούτη του ήταν αμύθητα και θεωρείτο περιζήτητος εργένης.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης