Υποτροφία σπουδών ύψους 25.000 δολαρίων προσφέρει γνωστό πορνογραφικό site

Υποτροφία σπουδών ύψους 25.000 δολαρίων προσφέρει γνωστό πορνογραφικό site

Tη γενναιόδωρη υποτροφία θα κερδίσει ο φοιτητής που θα υποβάλλει την καλύτερη απάντηση στο ερώτημα: «Πώς συνεισφέρεις ώστε να κάνεις τους γύρω σου ευτυχισμένους»

Υποτροφία σπουδών ύψους 25.000 δολαρίων προσφέρει γνωστό πορνογραφικό site
Το Pornhub, ο μεγαλύτερος ιστότοπος πορνογραφικού περιεχομένου στον κόσμο πρόκειται να προσφέρει υποτροφία σπουδών ύψους 25.000 δολαρίων σε έναν τυχερό φοιτητή, στο πλαίσιο του φιλόδοξου φιλανθρωπικού προγράμματός του με τίτλο «Pornhub Cares».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τη γενναιόδωρη υποτροφία θα κερδίσει ο φοιτητής που θα υποβάλλει την καλύτερη απάντηση στο ερώτημα: «Πώς συνεισφέρεις ώστε να κάνεις τους γύρω σου ευτυχισμένους».

Προκειμένου να διεκδικήσουν την υποτροφία, οι υποψήφιοι πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και να έχουν γενικό μέσο όρο βαθμολογίας πάνω από 3,2, ενώ μπορούν να συμμετάσχουν νεαροί και νεαρές από κάθε γωνιά του κόσμου.

Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό του Pornhub θα πρέπει να υποβάλλουν μία έκθεση 1000-1500 λέξεων με την απάντησή τους και επιπλέον ένα βίντεο διάρκειας 2-5 λεπτών, ανέφερε το πορνογραφικό site στην  ανακοίνωσή του.

Ως προθεσμία υποβολής των απαντήσεων έχει οριστεί η 31η Οκτωβρίου και τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν λίγες μέρες μετά την εκπνοή της προθεσμίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης