Έγκυος σκοπεύει να γεννήσει στη θάλασσα με μαία... ένα δελφίνι!

Έγκυος σκοπεύει να γεννήσει στη θάλασσα με μαία... ένα δελφίνι!

Η  ιστορία θα προβληθεί από το βρετανικό κανάλι «Channel Four», στο πλαίσιο ενός ντοκιμαντέρ, το οποίο παρουσιάζει ασυνήθιστους τοκετούς

Έγκυος σκοπεύει να γεννήσει στη θάλασσα με μαία... ένα δελφίνι!
Ο τοκετός στο νερό αποτελεί μια από τις πλέον δημοφιλείς και ασφαλείς μεθόδους γέννας. 
Μια έγκυος γυναίκα από τη Χαβάη, όμως, αποφάσισε να πάει ένα βήμα παραπέρα, καθώς έχει αποφασίσει να γεννήσει στη θάλασσα, με τη βοήθεια μόνο των δελφινιών. Η μέλλουσα μητέρα, Ντορίνα Ροσίν, που εργάζεται ως πνευματική θεραπεύτρια και ο σύντροφος της, Μάικα Σάνινγκλ, μίλησαν για τα πλεονεκτήματα της επιλογής τους, αψηφώντας πιθανούς κινδύνους, όπως το να εμφανιστεί κάποιος καρχαρίας τη στιγμή της γέννας.

Η εκπομπή του Channel Four με τίτλο «Ασυνήθιστες γέννες» ξεκινά να προβάλλεται αύριο και η δημοσιογράφος της εκπομπής, Κέιτι Πίπερ, θα παρουσιάσει τον «ασυνήθιστο τοκετό» της Ντορίνας.

Κλείσιμο


Το ζευγάρι φαίνεται πως πιστεύει στην θεραπευτική δύναμη της φύσης και προσφέρουν CD, που περιέχουν τραγούδια δελφινιών. Μάλιστα, ισχυρίζονται πως το παιδί τους θα μιλά τη γλώσσα των δελφινιών.

Παρ' όλα αυτά, η απόφαση του ζευγαριού έχει ξεσηκώσει αρνητικές αντιδράσεις, καθώς οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι μια τέτοια επιλογή βάζει τη ζωή του νεογέννητου μωρού σε εξαιρετικά μεγάλο κίνδυνο. Η δημοσιογράφος Κρίστι Γουίλκοξ, η οποία ειδικεύεται σε επιστημονικά ζητήματα, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: «Αυτή είναι, αναμφισβήτητα, μια από τις χειρότερες δυνατές επιλογές φυσικού τοκετού. Τα δελφίνια σκοτώνουν συχνά τις νεογέννητες φώκιες και τους μικρούς καρχαρίες, χωρίς κάποιον προφανή λόγο». Η ίδια αναρωτιέται: «Είναι αυτό ένα ζώο που θα θέλατε στο πλευρό σας, όταν θα είστε απόλυτα ευάλωτες;». 



Η παρουσιάστρια του ντοκιμαντέρ, σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη ιστορία, δήλωσε πως: «Τα δελφίνια είναι πολύ έξυπνα και η Ντορίνα φαίνεται πως έχει μια πραγματική σύνδεση μαζί τους. Σκέφτηκα, πως σίγουρα δεν θα το έκανα προσωπικά, αλλά για εκείνους μοιάζει σωστό. Ξέρετε πως είναι. Αν είναι χαρούμενη η μαμά, είναι χαρούμενο και το μωρό».








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης