Βανδάλισαν το εξοχικό του οδοντίατρου που σκότωσε τον Σεσίλ

Βανδάλισαν το εξοχικό του οδοντίατρου που σκότωσε τον Σεσίλ

Έγραψαν «δολοφόνε λιονταριών» σε έναν τοίχο και πέταξαν χοιρινά ποδαράκια!


Βανδάλισαν το εξοχικό του οδοντίατρου που σκότωσε τον Σεσίλ
Η οργή για τη δολοφονία του διασημότερου λιονταριού της Ζιμπάμπουε, του Σεσίλ, φαίνεται ότι δεν έχει ακόμη κοπάσει και ο Αμερικανός οδοντίατρος ο οποίος σκότωσε το 13χρονο ζώο βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο εκατομμυρίων φιλόζωων ανά τον κόσμο.

Όπως έγινε γνωστό, άγνωστοι βανδάλισαν το εξοχικό που διατηρεί ο οδοντίατρος στην Φλόριντα των ΗΠΑ, γράφοντας τη φράση «δολοφόνε λιονταριών» σε έναν από τους τοίχους της πολυτελούς κατοικίας -την οποία ο Ουόλτερ Πάλμερ αγόρασε το  2013 έναντι 1,1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Μάρκο Άιλαντ, Ντέιβιντ Μπέαρ, είπε σε δημοσιογράφους πως οι ζημιές που προξενήθηκαν στο σπίτι του του κυνηγού τροπαίων από τη Μινεσότα που τον περασμένο μήνα σκότωσε τον ο Σέσιλ, ερευνώνται από τις αρχές ως αδίκημα πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Κλείσιμο


Εκτός από τη φράση αυτή που έγραψαν με σπρέι στην πόρτα του γκαράζ, οι δράστες σκόρπισαν έξω από την οικία και κάποια αντικείμενα που μοιάζουν με χοιρινά ποδαράκια, ανέφερε ο Ουόλτερ Ζαλίσκο, ο ιδιοκτήτης μιας ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης στον οποίο είχε αναθέσει ο Πάλμερ την προστασία της ιδιοκτησίας του. 



Η αστυνομία δεν επιβεβαίωσε την πληροφορία για τα χοιρινά ποδαράκια, τα οποία πάντως φωτογραφήθηκαν από τοπικά μέσα ενημέρωσης.



Ο 55χρονος Πάλμερ έχει δεχτεί απειλές σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης ενώ έγιναν και διαδηλώσεις διαμαρτυρίες έξω από το ιατρείο του στη Μινεάπολη παρά το γεγονός ότι ο ίδιος έχει δηλώσει ότι «λυπάται βαθιά» για τον θάνατο του Σέσιλ και ότι πίστευε πως το κυνήγι στο οποίο συμμετείχε ήταν νόμιμο.



Σημειώνεται πως ο βανδαλισμός στο σπίτι αναφέρθηκε στις αρχές το πρωί της Τρίτης, αλλά είναι αδιευκρίνιστο το πότε ακριβώς έγινε. Πάντως, κανένας δεν βρισκόταν στην οικία όταν σημειώθηκε η επίθεση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης