Δείτε τις γυμνές φωτογραφίες που κόστισαν το στέμμα στη Μις Ζιμπάμπουε

Δείτε τις γυμνές φωτογραφίες που κόστισαν το στέμμα στη Μις Ζιμπάμπουε

Πρόκειται για τη δεύτερη κατά σειρά εστεμμένη της Ζιμπάμπουε που χάνει τον τίτλο της έπειτα από δημοσιοποίηση άσεμνων φωτογραφιών

Δείτε τις γυμνές φωτογραφίες που κόστισαν το στέμμα στη Μις Ζιμπάμπουε
Στη μακριά λίστα των εστεμμένων της ομορφιάς που έχασαν τον τίτλο τους λόγω προκλητικών φωτογραφήσεων που είχαν πραγματοποιήσει στο παρελθόν προστέθηκε πρόσφατα η Μις Ζιμπάμπουε, Emily Kachote.

Οι διοργανωτές της των εθνικών καλλιστείων της Αφρικανικής χώρας ανακοίνωσαν πριν λίγες μέρες ότι η γοητευτική καλλονή δεν πρόκειται να εκπροσωπήσει τη χώρα στον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Κόσμος που θα λάβει χώρα στην Κίνα, λόγω της «ανήθικης συμπεριφοράς» της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η νεαρή παραβίασε έναν όρο του συμβολαίου της που επέβαλε να δηλώσει εάν είχε κάνει στο παρελθόν οποιουδήποτε είδους γυμνή φωτογράφηση.

Αιτία για τον αποκλεισμό στάθηκαν οι γυμνές φωτογραφίες της Kachote που πλημμύρισαν το διαδίκτυο και δείχνουν την 25χρονη να ποζάρει προκλητικά στην μπανιέρα. Όπως δήλωσε το ίδιο το μοντέλο, οι φωτογραφίες είναι αυθεντικές και τις δημοσίευσε στο ίντερνετ ο πρώην φίλος της τον περασμένο μήνα, πιθανόν για να την εκδικηθεί για τον χωρισμό τους.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι πρόκειται για τη δεύτερη κατά σειρά εστεμμένη της Ζιμπάμπουε που χάνει τον τίτλο της έπειτα από δημοσιοποίηση άσεμνων φωτογραφιών.
Κλείσιμο






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης