ΗΠΑ: Τον τσίμπησαν 500-1000 μέλισσες αλλά επέζησε!

ΗΠΑ: Τον τσίμπησαν 500-1000 μέλισσες αλλά επέζησε!

Ένας άντρας στην Αριζόνα δέχτηκε επίθεση στην προσπάθειά του να καταστρέψει μία κυψέλη στον κήπο του

ΗΠΑ: Τον τσίμπησαν 500-1000 μέλισσες αλλά επέζησε!
Στο νοσοκομείο βρέθηκε ένας Αμερικανός από την Αριζόνα όταν δέχθηκε 500 ως 1.000 τσιμπήματα από δεκάδες χιλιάδες μέλισσες.

Ο άντρας, που δεν διατρέχει κίνδυνο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, έζησε κυριολεκτικά έναν εφιάλτη όταν προσπάθησε να καταστρέψει μία κυψέλη στον κήπο του σπιτιού του. 

«Ο αριθμός των μελισσών κάτω από το υπόστεγο ήταν απίστευτος. Ο αστυνομικός που μετέβη εκεί είπε ότι ήταν σαν αυτά που βλέπουμε στις ταινίες. Απλώς απίστευτο», είπε η εκπρόσωπος του σερίφη της κομητείας Μοχέιβ, Λέσλι ΝτεΣάντις.

Κλείσιμο
Μετά την επίθεση έτρεξε στο αυτοκίνητό του και ζήτησε βοήθεια από δύο περαστικούς, τους οποίους επίσης τσίμπησαν μέλισσες αλλά ευτυχώς δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν. 

Στο σημείο κλήθηκε ένας μελισσοκόμος, ο οποίος δεν κατάφερε να προστατευθεί από το σμήνος των μελισσών αφού δέχτηκε 23 τσιμπήματα  και είπε στις αρχές ότι θα χρειαστούν αρκετές μέρες μέχρι να καταστεί εφικτό να συγκεντρωθούν όλες οι μέλισσες.

Οι αρχές έχουν προειδοποιήσει του κατοίκους της περιοχής να κρατήσουν στο σπίτι τα κατοικίδιά τους, να αποφεύγουν να περπατούν κοντά στο σπίτι του θύματος των μελισσών και να οδηγούν με κλειστά τα παράθυρα τα οχημάτά τους.

 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης