Βρετανία: 14χρονος μαθητής μαχαίρωσε καθηγητή και το έσκασε

Βρετανία: 14χρονος μαθητής μαχαίρωσε καθηγητή και το έσκασε

Έναν μαθητή ασιατικής καταγωγής αναζητά η αστυνομία του Bradford στη Βρετανία - Ο μαθητής μαχαίρωσε καθηγητή του σήμερα το πρωί και στη συνέχεια διέφυγε σε άγνωστη κατεύθυνση

Βρετανία: 14χρονος μαθητής μαχαίρωσε καθηγητή και το έσκασε
Η αστυνομία του Bradford στη Βρετανία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό ενός 14χρονου μαθητή, που στις 8.55 το πρωί (τοπική ώρα), μαχαίρωσε έναν καθηγητή του και στην συνέχεια έφυγε από το σχολείο. Ο μαθητής είναι ασιατικής καταγωγής και έχει σκούρα κοντά μαλλιά, ενώ φορά το μπλε σακάκι της μαθητικής στολής.



Κλείσιμο
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας ο καθηγητής δέχθηκε μια μαχαιριά στο σώμα από τον 14χρονο μαθητή και μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, ενώ η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σταθερή. Ο αξιωματικός της αστυνομίας, Simon Atkinson, δήλωσε ότι η τοπική αστυνομία συνεργάζεται με το σχολείο για το περιστατικό και υποστήριξε ότι οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και οι μαθητές και το προσωπικό του σχολείου θα πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, καθώς αστυνομικοί περιπολούν στην γειτονιά και στο σχολείο, ενώ ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι η λειτουργία του σχολείου συνεχίζεται ομαλά. 



Η Shasta Ali, που εκτελεί χρέη διευθύντριας στο Dixons Kings Academy, στο οποίο συνέβη το περιστατικό, δήλωσε στην εφημερίδα Independent, ότι το σχολείο βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την αστυνομία για την διερεύνηση του περιστατικού, αλλά αρνήθηκε να κάνει επιπλέον δηλώσεις.



Σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων ο προηγούμενος διευθυντής του σχολείου είχε εμπλακεί σε υπόθεση απάτης και όταν το σχολείο άλλαξε διεύθυνση, πριν 18 μήνες, δέχθηκε θετικά σχόλια για την γρήγορη μεταμόρφωσή του από τον Ofsted (Office for standards in education), τον οργανισμό που επιτηρεί τις μονάδες εκπαίδευσης στη Βρετανία και μάλιστα, σύμφωνα με την Independent, το σχολείο είχε επισκεφθεί πρόσφατα και ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης