Δώδεκα λαθρομετανάστες έφτασαν στη Γερμανία μέσα σε φορτηγό - ψυγείο

Δώδεκα λαθρομετανάστες έφτασαν στη Γερμανία μέσα σε φορτηγό - ψυγείο

Όλοι τους ήταν εξαντλημένοι, σε άσχημη κατάσταση και έπασχαν από υποθερμία - Δεν έχει διευκρινιστεί από πού ανέβηκαν στο φορτηγό

Δώδεκα λαθρομετανάστες έφτασαν στη Γερμανία μέσα σε φορτηγό - ψυγείο
Δώδεκα παράνομοι μετανάστες, μεταξύ των οποίων και ένα μικρό παιδί, βρέθηκαν μέσα σε ένα φορτηγό-ψυγείο, στα σύνορα της Γερμανίας με την Ολλανδία, ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία.

Οι μετανάστες, που προέρχονταν από το Βιετνάμ, το Κουβέιτ, το Ιράκ και το Ιράν, έχουν υποστεί όλοι τους υποθερμία. Είχαν ανέβει στο φορτηγό-ψυγείο χωρίς να τους αντιληφθεί ο οδηγός. 
Όταν εκείνος άκουσε χτυπήματα από το εσωτερικό του οχήματός του, καθώς πλησίαζε στο Άαχεν, σταμάτησε και ειδοποίησε αμέσως τις αρχές.

Ένας εκπρόσωπος της γερμανικής αστυνομίας που μίλησε για την υπόθεση στο Γερμανικό Πρακτορείο, είπε ότι όταν άνοιξαν το ψυγείο οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα έντεκα ενηλίκους και ένα παιδί. Όλοι τους ήταν εξαντλημένοι, σε άσχημη κατάσταση και έπασχαν από υποθερμία.
Κλείσιμο

Το πώς κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τη Γερμανία και πώς ανέβηκαν στο όχημα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης