
αυτοι που ποσταρουν πλουτο ειναι οι κλασικοι νεοπλουτοι. ενας που εχει συνηθισει στη χλιδη ολα αυτα του φαινονται τοσο απλα που δε θα κατσει να ποσταρει κοτερα και σαμπανιες αλλα θα προτιμησει να ανεβασει τοπια η την μαπα του οπως και υπηρχαν στις παραπανω φωτο. τωρα με οτι εχει ο καθενας πορευεται..εαν αυτοι καταφεραν η ειχαν τη τυχη να ζουν πλουσιοπαροχα ετσι οπως ολοι μας θα θελαμε καλα κανουν και ζουν ετσι και το δειχνουν. τωρα κακα τα ψεμματα ολοι μας θα θελαμε να τα εχουμε ολα και ζηλευουμε ομως εως ενα σημειο διοτι ξερουμε οτι το να εισαι πλουσιος δεν συνεπαγεται ευτυχια απλως μια υψηλοτερη πιθανοτητα. ολα στο μυαλο ειναι και στις προταιρετοτητες του καθενος.
Βλακειες είναι όλα όσα γράφετε και τσακώνεστε. Για να αντέξεις να συνυπαρξεις με τις φάτσες αυτές με τα πούρα και τις σαμπάνιες,τους ανγκεφαλους, πρέπει να έχεις γερό στομάχι,όλο ναρκωτικά,ποτά,ξενύχτια και ιδιοτροπίες. Κάνε θα σε κρατήσουν περισσότερο από μήταν. Οπότε καλά κάνει η ελεωνορα και βρίσκει Έλληνα και κατώτερο τους,μπορεί να είναι πιο νορμάλ ο άνθρωπος
με τα λεφτα του πλουσιου μπαμπα το παιζω και εγω ομορφος αυτοδημιουργητος πλουσιος,αυτοι αν τους στειλεις να δουλεψουν στον ιδιωτικο τομεα μια ημερα,θα παθουν καταθλιψη,θα πανε στο νοσοκομειο,και δυστυχως τα πλουσιοπαιδα ειναι πολλα και στην ελλαδα,και στην αμερικη..
Πρέπει να σταματήσω να νοικιάζω το σκάφος, το παίρνει ο καθε Κάγκουρας και τρίβεται στο κατάστρωμα
τετια μελατανε οι φουρειρες και οι ελεωνορες και τραβαν τα βυζια τους που ειναι ακομα στο ελλαδισταν χαχαχαχαχα τι κοζανη τι λωζανη εεεεεε ?????
Ρε καουμποη της κακιας ωρας, κοκκινοσβέρκη μπαστουνοβλαχε στειλε τα σχολια σου στα Νεα του Τεξας και ασε μας εδω ησυχους. Εχεις αποψη για ολα ταγαρι
Κάνεις λάθος φίλε το Silicon Valley δεν δουλεύει έτσι. όλα τα παιδιά που δουλεύανε στην Instagram κανανε χοντρά λεφτά και όχι μόνο οι Ιδρυτες Που τα επιδεικνύουν
ενταξει θα έπρεπε να κάνουν γιορτές στις φάμπρικες. , στα καλαμπόκοχωραφα και στα εργοστάσια !!! όταν ΕΣΥ ανοίξεις επιχείρηση να πληρώνεις τους εργάτες σου ισότιμο μισθό με το δίκο σου , κοινώς να τους δίνεις μέρισμα και στα παιδιά σου αν δεν δουλεύουν να μην τα επιτρέψεις ούτε βρακι να βάλουν . αντε γιατι απο λαϊκισμούς μπουχτίσαμε !!!
Κακομαυημένα Κλοπαιδα που νομίζουν οτι ειναι καλύτερα απο τους άλλους. ΡΑΒΔΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ , μέχρι να ψοφήσουν
Κακομαθημένο κλόπαιδο είσαι εσύ και όλο σου το σόι. Μάθε να γράφης Ελληνικά και μάλλον εσύ χρειάζεσαι Γ......... και σταρτιωτικό περίπατο.