Η Αννα Τσάπμαν ως μυστική πράκτορας της KGB θα αποπλανούσε τον Σνόουντεν

Η Αννα Τσάπμαν ως μυστική πράκτορας της KGB θα αποπλανούσε τον Σνόουντεν

Η σέξι ρωσίδα που είχε απελαθεί στη Ρωσία το 2010 με την κατηγορία ότι ήταν κατάσκοπος και χρησιμοποιούσε το σεξ για να αποσπά πληροφορίες φαίνεται ότι ανέλαβε πάλι υπηρεσία

Η Αννα Τσάπμαν ως μυστική πράκτορας της KGB θα αποπλανούσε τον Σνόουντεν
Μια σέξι ρωσίδα μυστική πράκτορα είχε σκοπό να ρίξει το Κρεμλίνο στο δρόμο του Έντουαρντ Σνόουντεν, προκειμένου να συνεχιστεί για όσο χρειαζόταν η... απόσπαση πληροφοριών από τους Ρώσους. 



Κλείσιμο
Το πρόσωπο μάλιστα που θα έφερνε εις πέρας την επικίνδυνη αυτή αποστολή θα ήταν η σούπερ σέξι Άννα Τσαπμαν, ρωσίδα κατάσκοπος και μέλος των μυστικών υπηρεσιών της χώρας. 




Τις αποκαλύψεις έκανε ο Μπόρις Καρπίτσκοφ, πρώην πράκτορας της KGB, που ισχυρίζεται ότι το σχέδιο ήταν η 32χρονη Τσάπμαν να κρατήσει τον συνομήλικό της Σνόουντεν «απασχολημένο» στη Μόσχα, ώστε οι ρώσοι πράκτορες να μπορούν να τον ανακρίνουν για τα μυστικά ασφαλείας των ΗΠΑ που γνωρίζει καλά. 



Σύμφωνα με τον Καρπίτσκοφ, ο Σνόουντεν και η σέξι Άννα συναντήθηκαν μόλις μία φορά τελικά, μετά την οποία εκείνη τουίταρε από το λογαριασμό της το εξής: «Σνόουντεν, θα με παντρευτείς;» κάτι που αποτελούσε μέρος του σχεδίου. 



Τελικά το σχέδιο δεν προχώρησε, καθώς όπως λέει τώρα ο Καρπίτσκοφ, ο Σνόουντεν υποψιάστηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, ενώ ανησυχούσε και για τις συνέπειες αν τυχόν δεχόταν την πρότασή της! «Αν την παντρευόταν, τότε θα γινόταν αυτομάτως ρώσος πολίτης και για να φύγει από τη χώρα θα έπρεπε να ζητήσει την άδεια των ρωσικών αρχών», εξηγεί το πρώην μέλος της KGB.


Πέρυσι μάλιστα, η Τσάπμαν αποχώρησε από συνέντευξη που έδινε στο NBC στη Μόσχα, όταν ρωτήθηκε για την πρόταση γάμου. 

Η Άννα Τσάπμαν έχει απασχολήσει ξανά τα μίντια, όταν το 2010 αποκαλύφθηκε μεγάλο δίκτυο ρώσων κατασκόπων που χρησιμοποιούσαν το σεξ για να αποσπούν πληροφορίες από Αμερικανούς. Τότε ήταν που η γυναίκα απελάθηκε στη Ρωσία και κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο σέξι προσωπικές της φωτογραφίες. Πριν αποκαλυφθεί ο ρόλος της στις ΗΠΑ, η Τσάπμαν, που είναι κόρη ρώσου διπλωμάτη, εργαζόταν ως μεσίτρια στη Νέα Υόρκη. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης