Χαστούκισε παρουσιάστρια on air επειδή... φορούσε κοντό φόρεμα!

Χαστούκισε παρουσιάστρια on air επειδή... φορούσε κοντό φόρεμα!

Η νεαρή Ινδή παρουσιάστρια, μοντέλο και ηθοποιός, Gauahar Khan, έπεσε θύμα του «μακρύ χεριού» ενός  24χρονου άντρα από το κοινό, την ώρα που εκείνη παρουσίαζε ζωντανά τον τελικό διαγωνισμού τραγουδιού στην τηλεόραση

Χαστούκισε παρουσιάστρια on air επειδή... φορούσε κοντό φόρεμα!
Ένα αναπάντεχο και δυνατό χαστούκι «προσγειώθηκε» στο μάγουλο της όμορφης Ινδής παρουσιάστριας Gauahar Khan, ενώ εκείνη παρουσίαζε ζωντανά τον τελικό του τηλεοπτικού reality show τραγουδιού Raw Star, σε τηλεοπτικό στούντιο, στο Μουμπάι.

Ένας άντρας από το κοινό, που βρισκόταν μέσα στο στούντιο, σηκώθηκε και χαστούκισε την νεαρή γυναίκα, γιατί, όπως ο ίδιος εξήγησε αργότερα στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, «δεν επιτρέπεται μια μουσουλμάνα να φορά ένα τόσο κοντό φόρεμα»!

Κλείσιμο


Ο 24χρονος Akil Malik συνελήφθη αμέσως μετά την πράξη του με την κατηγορία της κακοποίησης, με βάση το άρθρο 354 του ινδικού ποινικού κώδικα και η δίκη του γίνεται σήμερα.

Η έκπληκτη παρουσιάστρια συγκλονίστηκε από το περιστατικό και διέκοψε για μία ώρα το πρόγραμμά της, ενώ αργότερα επανήλθε και συνέχισε την εκπομπή.



Πάντως, για την αστυνομία αποτελεί ανεξήγητο γεγονός, το οποίο ακόμα διερευνά, πώς κατάφερε ο 24χρονος να περάσει από τους 2.500 άντρες της ασφαλείας και να πλησιάσει την όμορφη παρουσιάστρια.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης