ΗΠΑ: Νταντά έκανε σεξ με τον 10χρονο που έπρεπε να προσέχει!

ΗΠΑ: Νταντά έκανε σεξ με τον 10χρονο που έπρεπε να προσέχει!

Ενώ τα υπόλοιπα αδελφάκια του κοιμόντουσαν στα διπλανά κρεβάτια και οι γονείς των παιδιών βρίσκονταν στο νοσοκομείο

ΗΠΑ: Νταντά έκανε σεξ με τον 10χρονο που έπρεπε να προσέχει!
Αντιμέτωπη με το νόμο είναι μια γυναίκα από τις ΗΠΑ η οποία, ενώ εργαζόταν ως νταντά για φιλικό της ζευγάρι, έκανε σεξ με το 10χρονο παιδί που είχε κληθεί να φροντίζει και να προσέχει!

Κι όμως, το απίστευτο αυτό περιστατικό σημειώθηκε στο Κονέκτικατ με «πρωταγωνίστρια» την 25χρονη Μέριμπεθ Ράταικ και αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του αγοριού είδε μερικά... παράξενα σημάδια στο λαιμό του γιου της. Όταν τον ρώτησε για αυτά, εκείνος της εκμυστηρεύτηκε ότι του τα έκανε η νταντά του, η οποία συνευρέθηκε ερωτικά μαζί του τρεις φορές, σε τρεις διαφορετικές περιστάσεις, από τις 19 έως τις 23 του περασμένου Αυγούστου.

Κι όλα αυτά, ενώ τα υπόλοιπα αδελφάκια του 10χρονου κοιμόντουσαν στα διπλανά κρεβάτια και οι γονείς των παιδιών βρίσκονταν στο νοσοκομείο, αναμένοντας για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς τους και πιστεύοντας ότι η καλή τους φίλη Μέριμπεθ, ήταν ένα έμπιστο πρόσωπο, στο οποίο μπορούσαν να εμπιστευτούν τις ζωές των παιδιών τους.

Κλείσιμο
Έπειτα από τις σοκαριστικές αυτές αποκαλύψεις, η μητέρα του παιδιού κατέθεσε μήνυση εναντίον της 25χρονης, ωστόσο, η ίδια αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας πως δεν κακοποίησε το αγόρι, αλλά ότι ο 10χρονος της «ρίχτηκε».

Μάλιστα, είπε ότι δεν αποκάλυψε σε κανέναν την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από το παιδί γιατί αισθανόταν «ντροπιασμένη».

Ωστόσο, το δικαστήριο δεν φαίνεται να πείστηκε από τους ισχυρισμούς της και τώρα η 25χρονη κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για σεξουαλική παρενόχληση πρώτου βαθμού. Η εγγύηση για την Ράταικ, η οποία βρέθηκε σε δικαστήριο του Κονέκτικατ την περασμένη Τρίτη, τέθηκε στα 150.000 δολάρια. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης