Εργάτης που κέρδισε το λόττο έκανε διακοπές για οκτώ μήνες

Εργάτης που κέρδισε το λόττο έκανε διακοπές για οκτώ μήνες

«Εζησα την περιπέτεια σε πολλά μέρη της γης», λέει ο 27χρονος Matt Myles που κέρδισε 1,5 εκατ. ευρώ 

Εργάτης που κέρδισε το λόττο έκανε διακοπές για οκτώ μήνες
Αλήθεια έχετε σκεφτεί τι θα κάνατε αν ξυπνούσατε ένα πρωί και διαπιστώνατε πως είχατε κερδίσει εκατομμύρια ευρώ στο λόττο; Την απάντηση έχει ο πρώην εργαζόμενος σε εργοστάσιο που κέρδισε 1,5 εκατ. ευρώ στο τζακ ποτ του βρετανικού λόττο. 

Ο Matt Myles είδε τη ζωή του να αλλάζει μέσα σε μια στιγμή και από ένας σκληρά εργαζόμενος άνθρωπος να μετατρέπεται σε εκατομμυριούχος. Μικρό μέρος των χρημάτων που κέρδισε το ξόδεψε κάνοντας οκτώ μήνες διακοπές σε διάφορα μέρη του πλανήτη.

Πήρε τον αγαπημένο του αδερφό, 10 φίλους του, την οικογένειά του και με όλα τα έξοδα πληρωμένα τους έκανε δώρο διακοπές... διαρκείας.

Κλείσιμο
«Πέρασα έναν υπέροχο χρόνο, γεμάτο εμπειρίες και κυρίως χωρίς άγχος», λέει ο 27χρονος Matt και συνεχίζει: «Τους οκτώ μήνες που έκανα τρελές διακοπές ξόδεψα για μένα, τους φίλους και την οικογένειά μου 100.000 ευρώ περίπου. Εζησα την περιπέτεια σε πολλά μέρη της γης».

Ο Matt τους οκτώ μήνες της κραιπάλης πήγε στην Ταϊλάνδη, το Μπαλί, παρακολούθησε με 10 φίλους του το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου στη Βραζιλία, νοίκιασε προσωπικό dj να του παίζει μουσική, πήγε στα πιο «καυτά» κλαμπ, έκανε το γύρω των ΗΠΑ, νοίκιασε βίλα στην Τοσκάνη για τους γονείς του και τώρα γύρισε σπίτι...



Τι θα κάνει τώρα; Αυτό που θέλει ο Matt Myles είναι να αγοράσει το δικό του σπίτι και να βρει μια δουλειά που να τον ικανοποιεί... Ο 27χρονος εδώ και πάρα πολλά χρόνια κυνηγούσε την τύχη και τελικά αυτή του χαμογέλασε και μάλιστα διάπλατα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης