Γάλλοι τζιχαντιστές καίνε διαβατήρια και καλούν σε επιθέσεις στη Δύση

Γάλλοι τζιχαντιστές καίνε διαβατήρια και καλούν σε επιθέσεις στη Δύση

Μήνυμα μίσους προς τη Γαλλία, αμέσως μετά την αναγνώριση δύο Γάλλων πολιτών που ήταν μεταξύ των εκτελεστών στο βίντεο φρίκης με τον αποκεφαλισμό Σύρων στρατιωτών

Γάλλοι τζιχαντιστές καίνε διαβατήρια και καλούν σε επιθέσεις στη Δύση
Σε ένα νέο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Ισλαμικό Κράτος φαίνονται Γάλλοι τζιχαντιστές να καίνε τα διαβατήριά τους και να καλούν συντρόφους τους «να φέρουν τον τρόμο στους δρόμους της χώρας». 

Το βίντεο κυκλοφόρησε μέσω του δικτύου του ΙΚ «Αλ Χαγιάτ» και δείχνει τέσσερις άντρες να δηλώνουν πως είναι Γάλλοι, ενώ οι τρεις από αυτούς μιλούν και στα γαλλικά στην κάμερα. 



Κλείσιμο


Φαίνονται να ρίχνουν στην πυρά αρκετά γαλλικά διαβατήρια, ενώ ένας μασκοφόρος ακούγεται να λέει: «Δεν πιστεύουμε σ' εσάς και στα διαβατήριά σας, κι αν έρθετε εδώ θα σας πολεμήσουμε». 

Το βίντεο κυκλοφόρησε μόλις λίγες ώρες αφότου η Γαλλία επιβεβαίωσε πως δύο Γάλλοι πολίτες αναγνωρίστηκαν μεταξύ των εκτελεστών που φαίνονται στο φρικιαστικό βίντεο της εκτέλεσης του Πήτερ Κάσινγκ και των Σύρων στρατιωτών. 

Καθισμένος με ένα όπλο στον ώμο του, σε μια δασώδη περιοχή και περιτριγυρισμένος από πλήθος άλλων οπλισμένων αντρών, ένας άντρας που αναγνωρίζεται ως ο Αμπού Οσάμα αλ Φαράνκι κατακρίνει τους Γάλλους μουσουλμάνους που δεν έχουν μεταναστεύσει στο Ισλαμικό Κράτος. 





Κρατώντας ένα σπαθί, ένας δεύτερος μαχητής που αναγνωρίζεται ως Αμπού Μάρυαμ αλ Φαράνκι λέει ότι οι μουτζαχεντίν δεν θα διστάσουν να κόψουν τα κεφάλια των «εχθρών του Ισλάμ»: «Θα φοβάστε ακόμα και να πάτε στην αγορά», λέει. 

Ένας τρίτος μαχητής λέει ξεκάθαρα πως όσοι δεν μπορούν να ταξιδέψουν στη Συρία και το Ιράκ, θα πρέπει να προχωρήσουν σε «επιχειρήσεις» στη Γαλλία: «Τρομοκρατήστε τους και κάντε τους να μην μπορούν να κοιμηθούν από τον φόβο και τον τρόμο».

«Κάντε ό,τι μπορείτε για να τους ταπεινώσετε» λέει και προσθέτει ότι ελπίζει η νέα γενιά παιδιών που θα μεγαλώσει στο Ισλαμικό Κράτος, να είναι γεμάτη μίσος για τη Δύση.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης