«Σκοτώνονται» στο Twitter οι υιοί Σαρκοζί και Τριερβελέρ

«Σκοτώνονται» στο Twitter οι υιοί Σαρκοζί και Τριερβελέρ

Διαβάστε τις φαρμακερές ατάκες που αντάλλαξαν δημόσια – Η διαδικτυακή τους κόντρα κρατάει μήνες

«Σκοτώνονται» στο Twitter οι υιοί Σαρκοζί και Τριερβελέρ
Ηλεκτρονικός «πόλεμος» έχει ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες στα social media με τον γόνο Σαρκοζί, τον 17χρονο Λουί, τρόφιμο σε στρατιωτική σχολή των ΗΠΑ, και τον συνομήλικό του, γιο της πρώην «Πρώτης Κυρίας» της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ, Λεονάρ, εκπαιδευόμενου μάγειρα σε ΙΕΚ της γαλλικής πρωτεύουσας, να ανταλλάσσουν... γαλλικά και ειρωνικά σχόλια.

Αφορμή για την ανταλλαγή εμπρηστικών σχολίων μεταξύ των δύο εφήβων ήταν αναδημοσίευση άρθρου του ακροδεξιού περιοδικού «Valeurs Actuelles» από τον υιό Σαρκοζί, το οποίο ανέφερε ψευδώς ότι ο γιος της Τριερβελέρ συνεχίζει να ζει στο Μέγαρο των Ηλυσίων.

Ο Λεονάρ Τριερβελέρ έσπευσε να διευκρινίσει γράφοντας στον λογαριασμό του στο Twitter: «Μετά την αναμενόμενη επιστροφή του Νικολά Σαρκοζί, έχουμε την επάνοδο του @Sarko_Junior, που είχε φύγει να ψαρέψει ροφό. Κοινό τους σημείο: θέλουν να επιστρέψουν».

Κλείσιμο
Στην άμεση απάντησή του, ο Λουί Σαρκοζί γράφει: «Γιατί να θέλει κανείς να γυρίσει από τις ΗΠΑ; Αλλά κανείς δεν λέει όχι για το Μέγαρο των Ηλυσίων...».

Τότε, ο Λεονάρ Τριερβελέρ πέρασε στην αντεπίθεση: «Η θεία σου, Ναντίν Μορανό (πρώην υπουργός του Σαρκοζί, που είχε δεχτεί τα βέλη της Αριστεράς λόγω των παρωχημένων συντηρητικών της θέσεων) σου γράφει τα μηνύματα. Μόνο έτσι εξηγείται τόση αλαζονεία και τέτοια κακά γαλλικά».

Στην απάντησή του, ο Λουί Σαρκοζί ανέβασε επικίνδυνα τους τόνους μνημονεύοντας τη μητέρα του Λεονάρ, Βαλερί Τριερβελέρ: «Τουλάχιστον δεν είναι η μάνα σου... Όλοι ξέρουμε ότι έχει κάποια πείρα στο θέμα...».

Η ηλεκτρονική κόντρα των δύο 16χρονων αγοριών ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλιο. Για πρώτη φορά στις 4 Ιουλίου, ο Λεονάρ και ο Λουί διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο Twitter με αφορμή τη δικαστική περιπέτεια του πρώην προέδρου της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί.

Ο γιος της Βαλερί δεν έχει ξεχάσει ότι ο Σοσιαλιστής Φρανσουά Ολάντ τον είχε στηρίξει τα χρόνια που είχε ερωμένη τη μητέρα του κι έσπευσε να σταθεί στο πλευρό του Γάλλου προέδρου, ρίχνοντας σπόντες για την 15ωρη κράτηση στη φυλακή του πολιτικού αντιπάλου του,Νικολά Σαρκοζί. Καρπός του έρωτα της Βαλερί και του Ντενίς Τριερβελέρ, ο Λεονάρ είχε γράψει τότε στο Twitter: “Η Δικαιοσύνη κάτι θα ξέρει παραπάνω για να συλλάβει το Νικολά Σαρκοζί” .

Από την πλευρά του, ο Λουί Σαρκοζί, γιος του Σαρκοζί και της δεύτερης συζύγου, Σεσιλιά Ατιάς, έσπευσε να επισημάνει ότι είναι περήφανος για τον πατέρα του αντικρούοντας τα σχόλια του Λεονάρ Τριερβελέρ.

"Σήμερα είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου. Είμαι πολύ περήφανος για τον πατέρα μου",σχολίασε στο Twitter ο Λουί Σαρκοζί, μόλις αφέθηκε ελεύθερος ο πατέρας του μετά από 15ωρη κράτηση στο κτίριο των αστυνομικών αρχών στη Ναντέρ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης