ΗΠΑ: Νέο βίντεο για την «υπόθεση απαγωγής on camera»

ΗΠΑ: Νέο βίντεο για την «υπόθεση απαγωγής on camera»

Φαίνεται ο απαγωγέας λίγες ώρες πριν την πράξη του να ψωνίζει σε σούπερ μάρκετ - Κανένα στοιχείο ως τώρα δεν έχει οδηγήσει στα ίχνη της 22χρονης που απήχθη την Κυριακή

ΗΠΑ: Νέο βίντεο για την «υπόθεση απαγωγής on camera»
Ένα νέο βίντεο από κάμερες ασφαλείας δείχνει καθαρά το πρόσωπο του απαγωγέα μιας 22χρονης κοπέλας στη Φιλαδέλφεια. Πρόκειται για το δεύτερο βίντεο από την υπόθεση που δίνεται στα μίντια από τις αρχές, μετά το πρώτο, όπου φαινόταν η στιγμή που ο δράστης έσερνε το θύμα του με τη βία για να το βάλει στο αυτοκίνητό του. Έκτοτε τα ίχνη της γυναίκας έχουν εξαφανιστεί.

Το FBI που ανέλαβε την υπόθεση έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο αναζητώντας πληροφορίες για την υπόθεση, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει προκύψει το παραμικρό. Στο βίντεο φαίνεται ο άντρας που φορά ένα σκούρου χρώματος φούτερ με κουκούλα, να ψωνίζει σε σούπερ μάρκετ, λίγες ώρες πριν την απαγωγή της 22χρονης Καρλίσα Φρίλαντ-Γκάιδερ. Φαίνεται την ώρα που μπαίνει και που βγαίνει από το κατάστημα, για το οποίο όμως οι αρχές δεν ανακοίνωσαν λεπτομέρειες, αλλά και ενώ περιφέρεται στους διαδρόμους. 

Αν και το πρόσωπό του φαίνεται αρκετά καθαρά, δεν έχει ανακοινωθεί κανένα όνομα υπόπτου από το FBI.

Κλείσιμο

More ABC US news |
ABC Health News

H 22χρονη Καρλίσα επέστρεφε με τα πόδια στο σπίτι της το βράδυ της Κυριακής μετά από μια επίσκεψη στο βαφτιστήρι της. Σε κάποιο σημείο της διαδρομής, όπως φαίνεται από το βίντεο που πρώτα έδωσαν οι αρχές, φαίνεται να προσπερνά έναν άντρα με μαύρα ρούχα, ο οποίος όμως με κάποιο τρόπο της τραβά την προσοχή και την αναγκάζει να γυρίσει και να του μιλήσει. Τότε εκείνος την αρπάζει και τη σέρνει με τη βία στο αυτοκίνητό του, ενώ έκτοτε τα ίχνη της έχουν χαθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης