Virgin Galactic: Ακύρωσε το διαστημικό της ταξίδι η πριγκίπισσα Βεατρίκη της Βρετανίας

Virgin Galactic: Ακύρωσε το διαστημικό της ταξίδι η πριγκίπισσα Βεατρίκη της Βρετανίας

Η πρώτη ακύρωση για τα ταξίδια στο διάστημα με την Virgin Galactic, μετά την συντριβή του SpaceShip Two στην έρημο Μοχάβε της Καλιφόρνια

Virgin Galactic: Ακύρωσε το διαστημικό της ταξίδι η πριγκίπισσα Βεατρίκη της Βρετανίας
Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ της Αγγλίας, η 26χρονη Βεατρίκη, κόρη του πρίγκιπα Αντρέα και της δούκισσας του York, Φέρτζι, ακύρωσε την συμμετοχή της στο διαστημικό ταξίδι με την Virgin Galactic που έχει προγραμματίσει για τον επόμενο χρόνο ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της, σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον.


Κλείσιμο

Την είδηση έγραψε σήμερα ο βρετανικός Τύπος, επικαλούμενος «πηγή» στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, σύμφωνα με την οποία, η πριγκίπισσα Βεατρίκη, δεν θα συμμετάσχει με το διαστημόπλοιο της Virgin Galactic στο ταξίδι αναψυχής στο διάστημα, μετά το δυστύχημα που συνέβη στο SpaceShip Two στην έρημο Μοχάβε της Καλιφόρνια, κατά το οποίο το διαστημικό σκάφος συνετρίβη, με αποτέλεσμα ο ένας από τους πιλότους να σκοτωθεί και ο άλλος να νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος.

Η 26χρονη πριγκίπισσα είχε δηλώσει την συμμετοχή της στο διαστημικό ταξίδι μαζί με τον επί χρόνια φίλο της, Ντέιβ Κλάρκ, ο οποίος εργάζεται στις επιχειρήσεις του Ρίτσαρντ Μπράνσον.
Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, η ακύρωση του ταξιδιού της πριγκίπισσας Βεατρίκης, αποτελεί πλήγμα για τον επιχειρηματία, ο οποίος φιλοξενούσε συχνά στο ιδιόκτητο νησί του στην Καραϊβική, την ίδια και την μητέρα της, Φέρτζι, που αποτελούσαν για εκείνον ένα «χρήσιμο εργαλείο μάρκετινγκ».

Μέχρι σήμερα 460 celebrities είχαν δηλώσει ότι θα συμμετάσχουν στο διαστημικό ταξίδι αναψυχής του Μπράνσον, που κοστίζει 250.000 δολάρια το άτομο, οι 70 από τους οποίους είναι από την Βρετανία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης