Βίντεο: Πήδηξε στο κουφάρι φάλαινας, ενώ γύρω του κολυμπούσαν καρχαρίες!

Βίντεο: Πήδηξε στο κουφάρι φάλαινας, ενώ γύρω του κολυμπούσαν καρχαρίες!

Σόκαρε τους πάντες και προκάλεσε αίσθηση στο Διαδίκτυο με την παράτολμη και ριψοκίνδυνη απόφασή του

Βίντεο: Πήδηξε στο κουφάρι φάλαινας, ενώ γύρω του κολυμπούσαν καρχαρίες!
Τι κι αν οι περισσότεροι άνθρωποι τρομάζουν απλά και μόνο στο άκουσμα της λέξης «καρχαρίας»; Ένας νεαρός από το Περθ της Αυστραλίας σόκαρε τους πάντες και προκάλεσε αίσθηση στο Διαδίκτυο με την παράτολμη και ριψοκίνδυνη απόφασή του, η οποία παρουσιάζεται στο παρακάτω βίντεο.

Κι όμως, ο Χάρισον Γουίλιαμς δεν δίστασε να πηδήξει στο κουφάρι μίας φάλαινας στα ανοιχτά, από το σκάφος στο οποίο επέβαινε, την ώρα που γύρω του κολυμπούσαν καρχαρίες!

Λάτρης των extreme sport ο Χάρισον μίλησε στην  Daily Mail Australia -εφόσον η πράξη του έκανε τον γύρο των social media- και εξήγησε ότι πήδηξε πάνω στη νεκρή φάλαινα επειδή νόμιζε ότι ήταν ακόμη ζωντανή και ήθελε να τη βοηθήσει.
Κλείσιμο



Ωστόσο, ο 26χρονος παραδέχθηκε στη συνέχεια ότι δεν σκέφτηκε τις συνέπειες της κίνησης που έκανε και πως πήδηξε τελείως αυθόρμητα, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι οι γονείς του τον αποκάλεσαν «ηλίθιο», όταν είδαν το βίντεο.

Όσον αφορά στο αν φοβήθηκε, απάντησε αρνητικά, λέγοντας ότι οι καρχαρίες ήταν απασχολημένοι με το να τρώνε το κουφάρι της φάλαινας...








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης