Βίντεο: Πήγε να κλέψει τσάντα σε λεωφορείο και τον έδειρε ο οδηγός

Βίντεο: Πήγε να κλέψει τσάντα σε λεωφορείο και τον έδειρε ο οδηγός

Ενώ επιβιβαζόταν κόσμος, ένας άντρας προσπάθησε να πάρει την τσάντα μιας γυναίκας που καθόταν μπροστά - Ο οδηγός όμως τον «φυλάκισε» στο όχημα και άρχισε να τον χτυπά με ένα ρόπαλο

Βίντεο: Πήγε να κλέψει τσάντα σε λεωφορείο και τον έδειρε ο οδηγός
Η προσπάθεια ενός άντρα να κλέψει την τσάντα μιας γυναίκας σε λεωφορείο στη Χιλή, δεν ήταν απλώς αποτυχημένη, αλλά κατέληξε και στη σύλληψή του, αφού οργισμένοι επιβάτες και ο οδηγός τον ξυλοκόπησαν, πριν τον παραδώσουν στην αστυνομία. 

Ενώ επιβιβαζόταν κόσμος στο όχημα, ένας άντρας φαίνεται στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα να προσπαθεί να αρπάξει την τσάντα μιας γυναίκας που καθόταν μπροστά, ενώ ο συνεργός του κρατά ανοιχτή την πόρτα του λεωφορείου, για να μπορέσουν να το σκάσουν. Όμως η γυναίκα αντιστέκεται, ο άντρας δεν τα καταφέρνει, ενώ γυρνά να ξαφύγει. Ο οδηγός του λεωφορείου, πιθανώς επειδή έχει αντιληφθεί τι έχει συμβεί, κλείνει την πόρτα και ξεκινά το όχημα. Το χέρι του επίδοξου κλέφτη πιάνεται από την πόρτα, κι ενώ προσπαθεί να ξεφύγει, ο οδηγός βγάζει ένα ρόπαλο (!) και αρχίζει να τον χτυπά ανελέητα, ενώ το λεωφορείο συνεχίζει την πορεία του! 

Τελικά, ο οδηγός σταματά το λεωφορείο, ενώ η αστυνομία που στο μεταξύ είχε κληθεί, συλλαμβάνει επί τόπου το νεαρό.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης