Ένας στους δέκα Βρετανούς κάνει σεξ στο αεροδρόμιο για να... περάσει η ώρα!

Ένας στους δέκα Βρετανούς κάνει σεξ στο αεροδρόμιο για να... περάσει η ώρα!

Εσείς πώς αξιοποιείτε τον ελεύθερο χρόνο σας ενώ περιμένετε να επιβιβαστείτε στο αεροπλάνο;

Ένας στους δέκα Βρετανούς κάνει σεξ στο αεροδρόμιο για να... περάσει η ώρα!
Ένας στους δέκα Βρετανούς έχει κάνει σεξ στο χώρο του αεροδρομίου ενώ περιμένει να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο. 

Οι υπόλοιποι προτιμούν να διαβάσουν βιβλία, να επισκεφθούν τα duty free ή το μπαρ του αεροδρομίου για να φάνε και να πιούν.

Σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε η εταιρεία "Jetcom" και δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα "Telegraph", ένας στους δέκα επιβάτες υποστηρίζει ότι απόλαυσε τον έρωτα στο χώρο του αεροδρομίου. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, το 76% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι επιδόθηκε σε σεξουαλικές περιπτύξεις με τον/την σύντροφό του στις τουαλέτες του αεροδρομίου, ενώ το 21% επέλεξε να κάνει σεξ σε κάποιον άλλο χώρο (για παράδειγμα, αποθήκη). 

Όσοι, πάλι, δεν ήθελαν να ικανοποιήσουν τις ερωτικές τους... ορέξεις περιμένοντας την πτήση τους, επισκέφθηκαν τα εστιατόρια του αεροδρομίου, μία τακτική που εφαρμόζουν οι περισσότερη επιβάτες  (79%). Το 52% των ερωτηθέντων προτίμησε να διαβάσει το αγαπημένο του βιβλίο και το 30% να κάνει αγορές στα duty free. 

Το 60% των ερωτηθέντων που παραδέχτηκαν ότι έκαναν σεξ στο αεροδρόμιο , υποστήριξαν ότι αισθάνονταν ότι ήταν σε... πνεύμα διακοπών ενώ το 27% ήθελε να δοκιμάσει κάτι... απαγορευμένο. 

Στο Αμπού Ντάμπι, πάντως, τα αεροδρόμια έχουν ως απόλυτη προτεραιότητα την ικανοποίηση των επιβατών. Γι΄αυτό και στις αίθουσες αναμονής, έχουν "στήσει" ειδικά δωμάτια όπου οι επιβάτες μπορούν να κάνουν σάουνα και να χαλαρώνουν περιμένοντας τη πτήση τους, κι ό,τι προκύψει...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης