H Apple και το Facebook πληρώνουν τις εργαζόμενές τους για να καταψύχουν τα ωάριά τους!

H Apple και το Facebook πληρώνουν τις εργαζόμενές τους για να καταψύχουν τα ωάριά τους!

Το επιχείρημα είναι ότι όσες γυναίκες θέλουν καριέρα δεν θα θυσιάσουν τα σχέδιά τους να κάνουν οικογένεια στο μέλλον

H Apple και το Facebook πληρώνουν τις εργαζόμενές τους για να καταψύχουν τα ωάριά τους!
Ότι ο ανταγωνισμός των εταιρειών της Silicon Valley για να κερδίσουν τα μεγαλύτερα ταλέντα στη βιομηχανία της τεχνολογίας φτάνει σε ακραία επίπεδα, το ξέραμε. Αλλά τώρα αποδεικνύεται ότι οι μεγαλύτερες εταιρείες είναι και πολύ ευφάνταστες στην προσπάθειά τους να δελεάσουν υποψήφιους εργαζόμενους αλλά και να αποτρέψουν αυτούς που ήδη έχουν από το να φύγουν για κάποια ανταγωνιστική εταιρεία.

Σύμφωνα με το NBC, η Facebook έχει ήδη αρχίσει να καλύπτει το κόστος για τις γυναίκες υπαλλήλους της που θέλουν να καταψύξουν τα ωάρια  τους. Η Apple θα αρχίσει από τον Ιανουάριο.

“Το να συνδυάσει κανείς μια δυναμική καριέρα και παιδιά παραμένει κάτι πολύ δύσκολο”, εξηγεί η Brigitte Adams, ιδρύτρια του φόρουμ Eggsurance.com. Έτσι, προσφέροντας την κάλυψη αυτή, οι εταιρείες επενδύουν στις γυναίκες και στηρίζουν την επιθυμία τους να ζήσουν τις ζωές που θέλουν, λέει.

Κλείσιμο
Με τον τρόπο αυτό, οι γυναίκες μπορούν να επιμηκύνουν την περίοδο γονιμότητάς τους, έως ότου να είναι έτοιμες να γίνουν μητέρες. Και κατ΄ επέκταση, μπορούν να αφοσιωθούν στην καριέρα τους για μερικά χρόνια ακόμα.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης