Βρετανία: Δείτε την 32χρονη δασκάλα που αποπλάνησε 14χρονο μαθητή της!

Βρετανία: Δείτε την 32χρονη δασκάλα που αποπλάνησε 14χρονο μαθητή της!

Από το Έσσεξ, η παντρεμένη βοηθός δασκάλα που είχε επί δύο χρόνια ερωτική σχέση με 14χρονο μαθητή

Βρετανία: Δείτε την 32χρονη δασκάλα που αποπλάνησε 14χρονο μαθητή της!
Η 32χρονη βοηθός διδασκαλίας Charlotte Parker είναι παντρεμένη και εργαζόταν μέχρι πρότινος σε σχολείο μέσης εκπαίδευσης στο Έσσεξ της Βρετανίας. Από τα Χριστούγεννα του 2012, που ένας 14χρονος μαθητής της έστειλε ευχητήρια κάρτα, η δασκάλα, όπως παραδέχθηκε και η ίδια, αλλά και ο μαθητής, είχαν σχέση επί δύο σχεδόν χρόνια!

Όταν οι γονείς του 14χρονου, του οποίου το όνομα δεν δόθηκε στην δημοσιότητα, έμαθαν για την σχέση του ζευγαριού, απευθύνθηκαν στην  αστυνομία, ενώ η 32χρονη  έστειλε μήνυμα στον ανήλικο εραστή της, ότι θα αυτοκτονήσει.

Κλείσιμο

Το σχολείο στο Έσσεξ όπου γνωρίστηκε το ζευγάρι

Ο 14χρονος μαθητής δήλωσε στην αστυνομία ότι είχαν σεξουαλική σχέση και μολονότι  γνώριζε ότι η 32χρονη ήταν παντρεμένη, πίστευε ότι θα ζούσαν μαζί και θα αγόραζαν ένα σπίτι για να στεγάσουν τον έρωτά τους!

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης χθες έγινε η δίκη της 32χρονης κατά την διάρκεια της οποίας αποκαλύφθηκε ότι το παράταιρο ζευγάρι είχε ανταλλάξει πάνω από 3.000 μηνύματα σε λιγότερο χρονικό διάστημα από ένα μήνα... Η αστυνομία κατάσχεσε τον περασμένο Σεπτέμβριο το κινητό, το τάμπλετ και τον υπολογιστή της 32χρονης και ανακάλυψε άσεμνες φωτογραφίες του ανήλικου μαθητή.

Το δικαστήριο επέβαλε στην 32χρονη ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών με αναστολή για δύο χρόνια, με τις κατηγορίες της σεξουαλικής πράξης με ανήλικο, ενθάρρυνση ανηλίκου για σεξουαλική πράξη και κακοποίηση ανηλίκου.

Ο συνήγορος της δασκάλας υποστήριξε ότι η πελάτισσα του πάσχει εδώ και δέκα χρόνια από ψυχολογικά προβλήματα και κατάθλιψη.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου τόνισε ότι ανεξάρτητα με το φύλο του θύματος και της κατηγορουμένης, η υπόθεση δεν παύει να είναι κακοποίηση ανηλίκου, ενώ το σχολείο στο οποίο εργαζόταν η 32χρονη την  έπαυσε από τα καθήκοντά της, αμέσως μόλις η υπόθεση έγινε γνωστή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης