Ολάντ: Η δημιουργία θέσεων εργασίας προτεραιότητα όλων στην ΕΕ

Ολάντ: Η δημιουργία θέσεων εργασίας προτεραιότητα όλων στην ΕΕ

Ο Γάλλος πρόεδρος τόνισε την ανάγκη να εφαρμοστεί η πρόταση του νέου προέδρου της Κομισιόν Γιούνκερ για ευρωπαϊκό πρόγραμμα επενδύσεων

Ολάντ: Η δημιουργία θέσεων εργασίας προτεραιότητα όλων στην ΕΕ
«H ανάπτυξη και η δημιουργία θέσεων εργασίας αποτελούν προτεραιότητα για όλους τους Ευρωπαίους, είναι κάτι που μας αφορά όλους», δήλωσε ο Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, προσερχόμενος στη Διάσκεψη για την απασχόληση, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μιλάνο.

Ο Γάλλος Πρόεδρος τόνισε, επίσης, ότι «πρέπει να εφαρμοσθεί το ευρωπαϊκό πρόγραμμα επενδύσεων» και «να ρυθμιστεί καλύτερα η πορεία δημοσιονομικής προσαρμογής».

Εξάλλου, ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, κατά την άφιξή του στη Διάσκεψη υπογράμμισε ότι «δεν μπορεί να υπάρξει καμία δημοσιονομική προσαρμογή αν δεν τύχει στήριξης η ανάπτυξη» και αναφέρθηκε στη μεγάλη χρησιμότητα των έξι δισεκατομμυρίων ευρώ που είναι διαθέσιμα, για να στηριχθεί η απασχόληση των νέων.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έφτασε στο συνεδριακό κέντρο του Μιλάνου, όπου φιλοξενείται η Διάσκεψη για την απασχόληση στις 16:30 ώρα Ελλάδας, ενώ οι εργασίες ξεκίνησαν μετά από περίπου είκοσι λεπτά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης