Ο Ταϊλανδός πρωθυπουργός κατά των σίριαλ: Θα τα γράφω εγώ ο ίδιος!

Ο Ταϊλανδός πρωθυπουργός κατά των σίριαλ: Θα τα γράφω εγώ ο ίδιος!

Ο στρατηγός Πραγιούτ Τσαν-Ο-Τσα, επικεφαλής της Χούντας στη χώρα, είδε και αποείδε με τα σενάρια που έχουν οι σαπουνόπερες και απείλησε πως θα τα γράφει μόνος του - Αποκάλυψε μάλιστα και μια από τις ιδέες του!

Ο Ταϊλανδός πρωθυπουργός κατά των σίριαλ: Θα τα γράφω εγώ ο ίδιος!
Προμοτάρουν τη βία και το διαχωρισμό της κοινωνίας οι τηλεοπτικές σαπουνόπερες καταγγέλει ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης στρατηγός Πραγιούτ Τσαν-Ο-Τσα, έξαλλος με την κατάσταση, σε σημείο που ανέφερε πως θα τα γράφει ο ίδιος, εφόσον κανάλια και σεναριογράφοι δεν συμμορφωθούν. 

«Έχω δώσει διαταγές ότι τα σενάρια πρέπει να γράφονται με θέματα που προμοτάρουν την συμφιλίωση, τον τουρισμό και τον πολιτισμό της Ταϊλάνδης», είπε ξεκάθαρα στους δημοσιογράφους. 

«Αυτή τη στιγμή γράφονται κάποια έργα, τα οποία αν δεν μπορούν να τα ολοκληρώσουν εκείνοι, θα τα γράψω ο ίδιος», δήλωσε.

Κλείσιμο
«Στη χώρα μας, τα τηλεοπτικά σίριαλ κάνουν τους ανθρώπους να τσακώνονται και δημιουργούν διαχωρισμούς.... Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε στον τομέα αυτό», προειδοποίησε.

Μάλιστα ο Πραγιούτ δεν δίστασε να αποκαλύψει και την πλοκή ενός από τα σίριαλ που διέταξε να γραφτούν: «Δύο ξένες οικογένειες έρχονται να γνωρίσουν την Ταϊλάνδη, γνωρίζονται και γίνονται φίλοι». 

Ο στρατηγός δεν διευκρίνισε εάν τον ενδιαφέρει πόση τηλεθέαση θα σημειώσουν οι δικής του έμπνευσης σαπουνόπερες...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης