ΗΠΑ: Παρήγγειλε πίτσες από τη φυλακή και τις χρέωσε στους αστυνομικούς!

ΗΠΑ: Παρήγγειλε πίτσες από τη φυλακή και τις χρέωσε στους αστυνομικούς!

Λίγο πριν μπει στο κελί, οι αστυνομικοί του επέτρεψαν να κάνει ένα τηλεφώνημα -κάτι που δικαιούνται όλοι οι κρατούμενοι

ΗΠΑ: Παρήγγειλε πίτσες από τη φυλακή και τις χρέωσε στους αστυνομικούς!
Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι άντρες αστυνομικού τμήματος στο Κεντάκι των Ηνωμένων ΗΠΑ όταν ένας διανομέας πίτσας, εμφανίστηκε στο τμήμα με πέντε μεγάλες πίτσες, οι οποίες προορίζονταν για τον «Αστυνόμο Γουίλσον», αλλά προέρχονταν από άγνωστο αποστολέα.

Όμως, οι «δαιμόνιοι» αστυνομικοί δεν χρειάστηκαν πολύ χρόνο για να εντοπίσουν ποιος προσπάθησε να τους δελεάσει ή να τους κάνει πλάκα με... πίτσες και αφού έκαναν μερικά τηλεφωνήματα, ανακάλυψαν ότι το φαγητό το είχε στείλει ένας 29χρονος άντρας, ο οποίος έκανε, μάλιστα, την παραγγελία μέσα από το κρατητήριο.

Ο 29χρονος Michael Harp είχε συλληφθεί λίγο νωρίτερα από τον Αστυνόμο Γουίλσον και τους συναδέλφους του για κλοπή.

Λίγο πριν μπει στο κελί, όμως, οι αστυνομικοί του επέτρεψαν να κάνει ένα τηλεφώνημα -κάτι που δικαιούνται όλοι οι κρατούμενοι.

Ωστόσο, ο 29χρονος δεν θέλησε να μιλήσει με κάποιον συγγενή ή φίλο του, αλλά σκέφτηκε να στείλει μερικές πίτσες στους άντρες της αστυνομίας, οι οποίοι τον συνέλαβαν.
Κλείσιμο

Δυστυχώς, οι αστυνομικοί δεν χάρηκαν ιδιαίτερα με την κίνηση του Harp ο οποίος εκτός από την κατηγορία για κλοπή, αντιμετωπίζει τώρα πρόσθετες κατηγορίες, όπως αυτή της κλοπής ταυτότητας αλλά και της προσποίησης οργάνου της τάξης, αφού για να παραγγείλει της πίστες, υποδύθηκε τον... «Αστυνόμο Γουίλσον».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης