Ιράκ: Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε δημόσια τέσσερις Σύρους

Ιράκ: Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε δημόσια τέσσερις Σύρους

Κατηγορήθηκαν ότι κατασκόπευαν για λογαριασμό της κυβέρνησης του προέδρου της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ, σε πόλη του δυτικού Ιράκ


Ιράκ: Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε δημόσια τέσσερις Σύρους
Μαχητές του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ) εκτέλεσαν δημοσίως τέσσερις Σύρους, τους οποίους κατηγορούσαν ότι κατασκόπευαν για λογαριασμό της κυβέρνησης του προέδρου της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ, σε πόλη του δυτικού Ιράκ, όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες και ένας γιατρός.

Μέλη του Ισλαμικού Κράτους, κρατώντας τη σημαία της οργάνωσης, οδήγησαν την Κυριακή τους τέσσερις άνδρες στην κεντρική οδό της Αλ Κάιμ, μιας πόλης που βρίσκεται στα σύνορα με τη Συρία, σε ένα κομβόι από φορτηγά, σύμφωνα με τους μάρτυρες.

Ένας από τους τζιχαντιστές δήλωσε ότι οι τέσσερις άνδρες κατασκόπευαν για λογαριασμό της κυβέρνησης της Δαμασκού εναντίον της οποίας πολεμά το ΙΚ.
Κλείσιμο

Οι φερόμενοι ως «κατάσκοποι», που είχαν τα χέρια δεμένα, εκτελέστηκαν με μία σφαίρα ο καθένας. Οι σοροί τους μεταφέρθηκαν στη συνέχεια σε ασθενοφόρο. Ο θάνατός τους επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια από τον γιατρό Μουστάφα Σάουκι, του νοσοκομείου της Αλ Κάιμ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης