Γηροκομείο στη Νέα Υόρκη διασκέδαζε ηλικιωμένες με άνδρες strippers!

Γηροκομείο στη Νέα Υόρκη διασκέδαζε ηλικιωμένες με άνδρες strippers!

Ο γιος μίας 86χρονης με άνοια υπέβαλε μήνυση στη διοίκηση του ιδρύματος

Γηροκομείο στη Νέα Υόρκη διασκέδαζε ηλικιωμένες με άνδρες strippers!
Έξαλλος έγινε ο γιος μιας 86χρονης Αφροαμερικανής, που πάσχει από άνοια, όταν, ανάμεσα στα προσωπικά αντικείμενα της μητέρας του, η οποία βρίσκεται σε γηροκομείο του Λονγκ Άιλαντ, ανακάλυψε τη φωτογραφία ενός ημίγυμνου και σωματώδη νέου άνδρα, να χορεύει πάνω από την ηλικιωμένη γυναίκα!

Όπως δήλωσε ο Franklin Youngblood στο κανάλι CBS, η μητέρα του πάσχει από άνοια και θεωρεί ότι η εκδήλωση με strippers που οργάνωσε το γηροκομείο προσέβαλε την αξιοπρέπεια της μητέρας του και της προκάλεσε οδύνη και ψυχικό στρες.

Ο γιος της 86χρονης κατέθεσε μήνυση εναντίον του γηροκομείου και υποστηρίζει ότι, όταν πήγε να μιλήσει με την επικεφαλής νοσοκόμα του ιδρύματος, αυτή του επιτέθηκε και προσπάθησε να του αποσπάσει την επίμαχη φωτογραφία μέσα από τα χέρια του.
Κλείσιμο

Ο δικηγόρος της οικογένειας, John Ray, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο «χορευτής» που βρισκόταν δίπλα στην ηλικιωμένη, κρατούσε μια χούφτα δολάρια και η γυναίκα, σύμφωνα πάντα με την επίμαχη φωτογραφία, έβαζε χρήματα μέσα στο εσώρουχο του νεαρού άνδρα!

Ο δικηγόρος υποστηρίζει ότι αυτό δεν έγινε με τη θέληση της ηλικιωμένης, αλλά θεωρεί ότι κάποιοι την ανάγκασαν να κάνει κάτι τέτοιο.

Η ίδια η Bernice Youngblood, που παρακολουθούσε τις δηλώσεις του γιου της και του δικηγόρου, είπε ότι λόγω της ασθένειάς της δεν μπορεί να θυμηθεί λεπτομέρειες από εκείνη τη βραδιά, αλλά ένιωσε άσχημα και ταπεινωτικά.

Από την άλλη πλευρά, ο εκπρόσωπος του ιδρύματος υποστήριξε ότι επρόκειτο για μια προγραμματισμένη εκδήλωση του γηροκομείου, για την οποία οι τρόφιμοι είχαν ενημερωθεί και, αν δεν ήθελε η 86χρονη, θα μπορούσε να μην παρευρεθεί.

Ο ίδιος εκπρόσωπος τόνισε ότι η βραδιά αυτή κόστισε στο ίδρυμα 250 δολάρια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης