Φωτογραφίες: Η συγκλονιστική διάσωση βρέφους σε αυτοκινητόδρομο του Μαϊάμι

Φωτογραφίες: Η συγκλονιστική διάσωση βρέφους σε αυτοκινητόδρομο του Μαϊάμι

Καταγράφουν με τον πλέον συγκλονιστικό τρόπο τον πόνο και την αγωνία μιας γυναίκας να κρατήσει στη ζωή των μόλις πέντε μηνών ανιψιό της

Φωτογραφίες: Η συγκλονιστική διάσωση βρέφους σε αυτοκινητόδρομο του Μαϊάμι
Μια απίστευτη ιστορία αποτύπωσε το βράδυ της Πέμπτης στον φακό του ο βραβευμένος με Πούλιτζερ φωτογράφος της εφημεριδας «Miami Herald», Al Diaz.

Οι παρακάτω φωτογραφίες καταγράφουν με τον πλέον συγκλονιστικό τρόπο τον πόνο και την αγωνία μιας γυναίκας να κρατήσει στη ζωή των μόλις πέντε μηνών ανιψιό της.

Κλείσιμο


Όλο ξεκίνησαν όταν η Pamela Rause -η γυναίκα που απεικονίζεται στις παρακάτω εικόνες- σταμάτησε πανικόβλητη το αυτοκίνητό της στη μέση μιας από τις πιο πολυσύχναστες λεωφόρους  του Μαΐάμι, βγήκε έξω από το όχημα και με δάκρυα στα μάτια άρχισε να ζητά βοήθεια.



Η Pamela είχε στα χέρια της τον μικρό ανιψιό της ο οποίος είχε σταματήσει να αναπνέει.

Ο φωτογράφος Al Diaz έτυχε να οδηγεί ακριβώς πίσω από τη γυναίκα και μόλις την είδε να τρέχει ανάστατη στο δρόμο με το μωρό στην αγκαλιά έσπευσε να τη βοηθήσει αλλά και να καταγράψει στον φακό τις προσπάθειές της να σώσει τον μικρό Sebastian.



Τελικά, με τη βοήθεια αστυνομικών που βρίσκονταν κοντά στο σημείο το μωράκι κατάφερε να αναπνεύσει ξανά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Μαϊάμι.

Όπως έγινε γνωστό, ο μικρός γεννήθηκε πρόωρα και πάσχει από αναπνευστικά προβλήματα.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης