«Φύλακας-άγγελος» του Ολάντ ο δισεκατομμυριούχος Φρανσουά Πινό

«Φύλακας-άγγελος» του Ολάντ ο δισεκατομμυριούχος Φρανσουά Πινό

Το Closer επισημαίνει ότι ο Πινό προσέχει τον Ολάντ σαν να ήταν... πατέρας του - Ήταν ο πρώτος που είχε σπεύσει στο Μέγαρο των Ηλυσίων για να τον προειδοποιήσει ότι η παράνομη σχέση του θα δει το φως της δημοσιότητας

«Φύλακας-άγγελος» του Ολάντ ο δισεκατομμυριούχος Φρανσουά Πινό
Σύμφωνα με το σκανδαλοθηρικό περιοδικό Closer, το οποίο πρώτο αποκάλυψε την κρυφή αγάπη του Γάλλου προέδρου, ο Γάλλος δισεκατομμυριούχος ήταν ο πρώτος που είχε σπεύσει στο Μέγαρο των Ηλυσίων για να τον προειδοποιήσει ότι η παράνομη σχέση του θα δει το φως της δημοσιότητας.

Για τον Φρανσουά Πινό υπήρξαν γαλλικά ΜΜΕ που έκαναν λόγο για μία ιδιαίτερα στενή σχέση του με την επί δύο χρόνια ερωμένη του Γάλλου προέδρου, την ηθοποιό Ζουλί Γκαγέ. Ωστόσο, το Closer επισημαίνει ότι ο Πινό προσέχει τον Ολάντ σαν να ήταν... πατέρας του.

Κι ενώ ο Γάλλος πρόεδρος θέλει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ζητώντας μάλιστα από τα γαλλικά περιοδικά και τις εφημερίδες να μην δώσουν συνέχεια στη σχέση του με τη Γαλλίδα ηθοποιό, η Βαλερί Τριερβελέρ, μετά τις διακοπές της στον Μαυρίκιο, προσπαθεί να συνηθίσει το νέο της ρόλο, αυτόν της πρώην «πρώτης κυρίας». Ειρωνεία της τύχης! Η Βαλερί ντε Σινεβίλ, δημοσιογράφος και σύζυγος του υπουργού Εργασίας, Μισέλ Σαπέν, μετά το ταξίδι αναψυχής στον Μαυρίκιο όπου πήγε για να συμπαρασταθεί στην απατημένη Βαλερί, βρίσκεται στα πρόθυρα διαζυγίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης