Η ακριβότερη... τουαλέτα στον κόσμο

Η ακριβότερη... τουαλέτα στον κόσμο

Βγαίνει αύριο σε δημοπρασία με αρχική τιμή τις 150.000 λίρες!

Η ακριβότερη... τουαλέτα στον κόσμο
Για δωμάτια με θέα γνωρίζουμε. Όπως και για “μοναδικές επενδυτικές ευκαιρίες σε ακίνητα”. Γνωρίζουμε επίσης πως η αγορά ακινήτων στη Βρετανία και δη στο Λονδίνο είναι μια από τις ακριβότερες παγκοσμίως.

Όλα όμως έχουν ένα όριο. Το οποίο αναμένεται να ξεπεραστεί αύριο, όταν το μεσιτικό γραφείο Allsop θα βγάλει σε δημοπρασία μια... τουαλέτα, ή σωστότερα, όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά στο σχετικό φυλλάδιο, “έναν αποθηκευτικό χώρο με λεκάνη τουαλέτας και νιπτήρα”. Αυτή θα είναι και η μακράν ακριβότερη τουλέτα στη Βρετανία αν όχι στον κόσμο, καθώς η τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας ορίστηκε στις 150.000 λίρες!

Κλείσιμο


Με το ποσό αυτό μπορεί κανείς να αγοράσει ένα νεόδμητο διαμέρισμα τριών ή τεσσάρων υπνοδωματίων στις περισσότερες βρετανικές πόλεις, ή ακόμα κι ένα εξοχικό με πισίνα στην ισπανική Costa del Sol. Με τη διαφορά πως όλα αυτά τα ακίνητα δεν βρίσκονται στη διεύθυνση όπου 'στεγάζεται' η περί ης ο λόγος τουαλέτα: στην Kensington High Street του δυτικού Λονδίνου, στον ακριβότερο δρόμο της βρετανικής πρωτεύουσας, εκεί όπου έχουν αγοράσει πολυτελή ακίνητα Ρώσοι και Άραβες Κροίσοι...

Οι μεσίτες που διαχειρίζονται το... ακίνητο τονίζουν πως αυτό μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί ως επαγγελματικός χώρος, αφού οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μετατρέψουν την... “πολύτιμη” WC που θα αγοράσουν σε ένα μικροσκοπικό γραφείο. Κάτι που αυτομάτως θα τους δώσει τη δυνατότητα να μεταφέρουν την έδρα τους στην πιο ακριβή περιοχή της χώρας.

Μέχρι τότε πάντως κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει πως όλος αυτός ο ντόρος γίνεται για μια τουαλέτα, στο μεσοπάτωμα ενός επαγγελματικού κτιρίου ηλικίας πολλών δεκάδων ετών...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης