Η μυστηριώδης εξαφάνιση του... κοριτσιού του Ομπάμα

Η μυστηριώδης εξαφάνιση του... κοριτσιού του Ομπάμα

Η «Αντριάνα», όπως την έχουν βαπτίσει τα αμερικανικά MME, ταυτίστηκε με τα σοβαρά τεχνολογικά προβλήματα που εμφανίστηκαν στην ιστοσελίδα και κοντεύουν να «τινάξουν στον αέρα» το φιλόδοξο πρόγραμμμα για τη μεταρρύθμιση της Υγείας που προωθεί ο Αμερικανός πρόεδρος

Ολυμπιακός: "Δεν απαντήσαμε στον ΠΑΟ..."
Η μυστηριώδης εξαφάνιση του... κοριτσιού του Ομπάμα
Μία χαμογελαστή μελαχρινή κοπέλα της... διπλανής πόρτας έγινε το κορίτσι του «Obamacare», και μέσα σε ένα 24ωρο εξαφανίστηκε από την «προβληματική» ιστοσελίδα μετά τον καταιγισμό σχολίων που δέχτηκε από χρήστες στα social media.  
 
Η «Αντριάνα», όπως την έχουν βαπτίσει τα αμερικανικά MME, ταυτίστηκε με τα  σοβαρά τεχνολογικά προβλήματα που εμφανίστηκαν στην ιστοσελίδα και κοντεύουν να «τινάξουν στον αέρα» το φιλόδοξο πρόγραμμμα για τη μεταρρύθμιση της Υγείας που προωθεί ο Αμερικανός πρόεδρος.
    
Από την πρώτη Οκτωβρίου, όταν άρχισε να λειτουργεί η ιστοσελίδα του «Obamacare», η Αντριάνα εμφανιζόταν στην κεντρική οθόνη του υπολογιστή καλωσορίζοντας τους Αμερικανούς χρήστες.
Κλείσιμο

Σύμφωνα με το Reuters, 20 εκατομμύρια κλικ δέχτηκε η η ιστοσελίδα του «Obamacare» από τότε που ξεκίνησε τη λειτουργία της, παρ' όλ' αυτά, μόνο 700.000 Αμερικανοί έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα, όπως ανακοίνωσε χτες η υπουργός Υγείας των ΗΠΑ, Κάθριν Σιμπέλιους.

Όμως, το σύμβολο του «Οbamacare» εξαφανίστηκε πριν από ένα 24ωρο ως δια μαγείας από την ιστοσελίδα, μετά τον καταιγισμό δυσμενών σχολίων από χρήστες που έσπευσαν να την αποκαλούν στα γραπτά τους μηνύματα ως «το κορίτσι της βλάβης».
 
Το Twitter και άλλες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης πήραν «φωτιά», με τους περισσότερους Αμερικανούς χρήστες να υποστηρίζουν ότι η Αντριάνα έχει στιγματιστεί σε όλη τη ζωή της, καθώς το πρόσωπό της ταυτίστηκε με ένα... φιάσκο.

Άλλοι χρήστες παίρνουν το μέρος της όμορφης κοπέλας υποστηρίζοντας  ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να κακοχαρακτηριστεί, εξαιτίας των τεχνολογικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στην ιστοσελίδα.

Άλλοι, πάλι, γράφουν ότι η Αντριάνα θα έπρεπε να ντυθεί ανάλογα για το Χάλουγουιν, ενώ υπήρχαν και αυτοί που εξέφρασαν την περιέργειά τους για το ποιος είναι ο αγαπημένος της.

Τέλος, υπάρχουν και εκείνοι που προβλέπουν ότι η Αντριάνα θα επιστρέψει δριμύτερη στο «Obamacare», αφότου αποκατασταθούν τα τεχνολογικά προβλήματα.   

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης