Οι πρώτες φωτογραφίες από τη βάπτιση του βασιλικού μωρού!

Οι πρώτες φωτογραφίες από τη βάπτιση του βασιλικού μωρού!

Η ημέρα αυτή στην Αγγλία είναι αφιερωμένη αποκλειστικά και μόνο στον μόλις τριών μηνών Πρίγκιπα Γεώργιο, που είναι ο επόμενος διάδοχος του θρόνου

Οι πρώτες φωτογραφίες από τη βάπτιση του βασιλικού μωρού!
Ο μόλις τριών μηνών Πρίγκιπας Γεώργιος και οι γονείς του, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Γουίλιαμ και Κέιτ, έφτασαν στο ανάκτορο του St. James για τη βάπτιση του μελλοντικού βασιλιά της Αγγλίας, όπου πλήθος κόσμου τους περίμενε απ'έξω, για κλέψει μία μικρή εικόνα από το βάπτισμα του βασιλικού μωρού που περιγράφεται ως «καθαρά οικογενειακή υπόθεση».




Κλείσιμο


Και όχι αδίκως, αφού ελάχιστοι ήταν παρόντες στο μυστήριο.  Συγκριμένα, εκτός από τους γονείς και τους επτά νονούς, μόνο πέντε ανώτεροι γαλαζοαίματοι -η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο Δούκας του Εδιμβούργου, ο πρίγκιπας Κάρολος, η Δούκισσα της Κορνουάλης και ο Πρίγκιπας Χάρι, παρακολούθησαν τη βάπτιση του διαδόχου του θρόνου από τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρυ στο παρεκκλήσι του συγκεκριμένου ανακτόρου.





Φυσικά, στην τελετή βρίσκονταν και οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον,  καθώς και τα αδέλφια της. Πίπα και Τζέιμς, όπως και μερικοί καλοί φίλοι του ζεύγους.












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης