Προσπαθούν να ταυτοποιήσουν 10 απαγωγές με την υπόθεση της Μαρίας

Προσπαθούν να ταυτοποιήσουν 10 απαγωγές με την υπόθεση της Μαρίας

Υποθέσεις εξαφανισμένων παιδιών από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Γαλλία και την Πολωνία εξετάζονται σοβαρά από τις ελληνικές αρχές
- Είναι η μικρή Μαρία η Λίζα που χάθηκε από το Κάνσας το 2011;


"Έφαγε" τη μήνυση αλλά επιμένει στη Microsoft!
Προσπαθούν να ταυτοποιήσουν 10 απαγωγές με την υπόθεση της Μαρίας
Υποθέσεις εξαφανισμένων παιδιών από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Γαλλία και την Πολωνία ερευνώνται, έπειτα από το εντοπισμό της μικρής Μαρίας σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα.

Σύμφωνα με το CNN, 10 υποθέσεις παιδιών που έχουν χαθεί τα τελευταία χρόνια «εξετάζονται σοβαρά» από τις ελληνικές αρχές.

Τα παραπάνω δήλωσε στο γνωστό αμερικανικό δίκτυο ο Χρήστος Παρδάλης από το «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ το CNN αναφέρεται στο γεγονός ότι τo τεστ DNA στο οποίο υπεβλήθη η Μαρία επιβεβαίωσε το γεγονός ότι το ζευγάρι των Ρομά δεν είναι οι γονείς της.
Κλείσιμο

Μια από τις υποθέσεις που οι ελληνικές αρχές εξετάζουν, καθώς φαίνεται ότι συνδέεται με την υπόθεση της μικρής Μαρίας, είναι αυτή της Λίζας από το Κάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών.



Ένα ζευγάρι από το Κάνσας ισχυρίζεται ότι η μικρή Μαρία, είναι η δική του κόρη που χάθηκε πριν από περίπου τρία χρόνια.

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, ο 31χρονος Τζέρεμι Ίργουιν και η 30χρονη Ντέμπορα Μπράντει επικοινώνησαν με τις ελληνικές αρχές ελπίζοντας ότι το μικρό, ξανθό κοριτσάκι θα αποδειχθεί πως είναι το παιδί τους.

Η μικρή Λίζα χάθηκε τον Οκτώβριο του 2011 σε ηλικία 11 μηνών από το σπίτι της, έπειτα από μια ληστεία, ενώ η εφημερίδα αναφέρεται στην εκπληκτική ομοιότητα που έχει με τη Μαρία, κάνοντας ειδική αναφορά στα μάτια της.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης