Γυναίκα καμικάζι πίσω από την έκρηξη σε λεωφορείο με έξι νεκρούς στη Ρωσία;

Γυναίκα καμικάζι πίσω από την έκρηξη σε λεωφορείο με έξι νεκρούς στη Ρωσία;

Στους 27 οι τραυματίες με τους επτά να είναι σε κρίσιμη κατάσταση - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης 

Χρωστούν σε ΙΚΑ και Εφορία, αλλά θέλουν 250 εκατ. από το Δημόσιο!
Γυναίκα καμικάζι πίσω από την έκρηξη σε λεωφορείο με έξι νεκρούς στη Ρωσία;
Μια γυναίκα βομβιστής αυτοκτονίας φέρεται να είναι πίσω από την αιματηρή έκρηξη του λεωφορείου στο Βόλγκογκραντ, νοτιοανατολικά της Μόσχας λίγο μετά τις 13.30 (ώρα Ελλάδος), σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax, από την οποία έχασαν την ζωή τους τουλάχιστον έξι άνθρωποι. 

Οι τραυματίες ανέρχονται στους 27, από τους συνολικά 40 επιβαίνοντες, σύμφωνα με νεώτερο απολογισμό για τον αριθμό των τραυματιών που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, με τους επτά να είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Κλείσιμο


Σύμφωνα με ανακοίνωση της ρωσικής Εθνικής Αντιτρομοκρατικής Επιτροπής (NAC) η αιματηρή έκρηξη προκλήθηκε από βόμβα. Την ίδια στιγμή εκπρόσωπος της επιτροπής δήλωσε τηλεφωνικώς στο Γαλλικό Πρακτορείο πως «πρόκειται για έναν εκρηκτικό μηχανισμό που δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί».



Αξιωματούχος μιας τοπικής Επιτροπής Έρευνας δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ ότι οι σοροί των έξι νεκρών έχουν ήδη απομακρυνθεί από τον τόπο της έκρηξης.

Αρχικά οι αρχές ανέφεραν ότι η έκρηξη προκλήθηκε από μηχανική βλάβη στην παροχή φυσικού αερίου του λεωφορείου. Ωστόσο λίγο αργότερα,τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα, καθώς στο σημείο βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης