Βίντεο: Πέταξαν αυγό στον Στάινμπρουκ και αυτός αναφώνησε «ω, ένα αυγό»

Βίντεο: Πέταξαν αυγό στον Στάινμπρουκ και αυτός αναφώνησε «ω, ένα αυγό»

Ο αντίπαλος της Μέρκελ είδε ένα αυγό να ίπταται και αμέσως έσπευσε η προσωπική του φρουρά

Πέμπτη η  Σολωμού στον τελικό του σόλο!
Βίντεο: Πέταξαν αυγό στον Στάινμπρουκ και αυτός αναφώνησε «ω, ένα αυγό»
«Ω, κοιτάξτε, ένα αυγό»! Δεν πρόκειται για μαθητή δημοτικού σχολείου που συλλαβίζει στο αναγνωστικό αλλά για τον υποψήφιο των Σοσιαλδημοκρατών, Πέερ Στάινμπρουκ, ο οποίος κατά την διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης του κόμματός του, στην πόλη Έμντεν (Κάτω Σαξονία) είδε ένα αυγό να ίπταται. Το αυγό δεν βρήκε το στόχο του κι έτσι ο Στάινμπρουκ αντιμετώπισε με ψυχραιμία το απρόοπτο περιστατικό χωρίς ούτε μία άσεμνη χειρονομία.

Πάντως, οι «κακές γλώσσες» έσπευσαν να επισημάνουν ότι μετά την φωτογράφηση του υποψηφίου του SPD για την καγκελαρία με το προτεταμένο μεσαίο δάκτυλο, θα γινόταν σίγουρα κάποια στιγμή στόχος.

Μόλις ο Στάινμπρουκ αναφώνησε το περίφημο: «Ω, ένα αυγό», οι σωματοφύλακες του έσπευσαν αμέσως να ανοίξουν τις ομπρέλες τους για να τον προστατέψουν σε περίπτωση που ακολουθούσαν και άλλα αυγά , σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Bild».
Κλείσιμο

Με την ημέρα της κάλπης να πλησιάζει, ο Στάινμπρουκ «οργώνει» την Γεμανία προκειμένου να αλιεύσει ψήφους από την δεξαμενή κυρίως των αναποφάσιστων, ωστόσο, όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η Μέρκελ διατηρεί άνετο προβάδισμα έναντι των Σοσιαλδημοκρατών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης