«Μις Αμέρικα ή Μις Αλ Κάιντα;» γράφουν οι Αμερικανοί για την... Ινδή νικήτρια των καλλιστείων

«Μις Αμέρικα ή Μις Αλ Κάιντα;» γράφουν οι Αμερικανοί για την... Ινδή νικήτρια των καλλιστείων

Η 24χρονη καλλονή δεν πρόλαβε καλά-καλά να φορέσει το στέμμα της και έγινε στόχος λεκτικών ρατσιστικών επιθέσεων

Κατέσχεσαν 1,2 εκατ. πακέτα λαθραία τσιγάρα στον Πειραιά!
«Μις Αμέρικα ή Μις Αλ Κάιντα;» γράφουν οι Αμερικανοί για την... Ινδή νικήτρια των καλλιστείων
Η 24χρονη Νίνα Νταβουλούρι, ινδικής καταγωγής, είναι η νικήτρια των φετινών καλλιστείων για την ανάδειξη της «Μις Αμέρικα».

Μια νίκη, ωστόσο, την οποία επισκιάζουν τα πολλά σκληρά, ρατσιστικά και προσβλητικά σχόλια στο Διαδίκτυο κατά της όμορφης Νίνα, λόγω της καταγωγής της.

«Αν είσαι η Mις Aμέρικα, θα έπρεπε να είσαι Αμερικανίδα» ήταν ένα σχόλιο στο twitter, ενώ ένα άλλο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Mις Aμέρικα ή Mις Αλ Κάιντα;»

Ένας άλλος χρήστης του twitter πρόσθεσε: «Εδώ είναι Αμερική, όχι Ινδία».

Κάποιος άλλος σχολίασε: «Mις Aμέρικα; Μάλλον Mις 7-11», αναφερόμενος σαρκαστικά στα ωράρια βενζινάδικων και καταστημάτων καλλυντικών, στα οποία συνήθως εργάζονται οι Ινδοί στην Αμερική.
Κλείσιμο

«Οι φιλελεύθεροι κριτές του διαγωνισμού Mις Aμέρικα δεν πρόκειται να το πουν, όμως η Mις Kάνσας έχασε, γιατί αντιπροσώπευε πραγματικά τις αμερικανικές αξίες» σχολίασε στο Twitter ο Τοντ Στέιρνς του συντηρητικού τηλεοπτικού σταθμού Fox.

Η ίδια η Νίνα Νταβουλούρι δεν έχει δώσει καμία απάντηση στα σχόλια που γράφονται για την καταγωγή της.

Τα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης και άλλοι χρήστες του διαδικτύου πήραν θέση και απάντησαν, υποστηρίζοντας την 24χρονη Μις Αμέρικα.

Ένα από τα υποστηρικτικά σχόλια προς τη Νίνα είναι αυτό του ρεπόρτερ Josh Shahryar: «Δεν πρόκειται να κλικάρω στο #Miss America, δεν χρειάζομαι ένα σωρό ρατσιστικά σχόλια για καφέ ανθρώπους αυτή την στιγμή. Ευχαριστώ».

Ενώ η Μαρία Κόντραρες συμπλήρωσε «εν τω μεταξύ, στην Αμερική, στην πατρίδα μου, οι πολίτες της έχουν πέσει στο χαμηλότερο επίπεδο. #Miss America είναι από την Ινδία, ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟ!».

Αλλα και το CNN υποστήριξε φανερά τη Νίνα Νταβουλούρι, αναφέροντας ότι είναι πολιτογραφημένη Αμερικανίδα και συμπλήρωσε ότι ο πατέρας της είναι γιατρός, ενώ θέλει και ίδια να σπουδάσει Ιατρική.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης