Κάμερον: Ο «ξεπεσμός» ενός πρωθυπουργού

Κάμερον: Ο «ξεπεσμός» ενός πρωθυπουργού

«Συγγνώμη, σηκώνεσαι από τη θέση μου;», μοιάζει να λέει ο Βρετανός πρωθυπουργός στην καγκελάριο της Γερμανίας η οποία κατέλαβε την θέση του για να μιλήσει με τον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας

Έξι νεκροί στις Φιλιππίνες από ηλεκτροπληξία
Κάμερον: Ο «ξεπεσμός» ενός πρωθυπουργού
Απανωτά χτυπήματα δέχεται ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον. Μέσα σε 15 μέρες βίωσε τον κοινοβουλευτικό εξευτελισμό όταν η βρετανική βουλή είπε όχι στην πρότασή του για χτύπημα εναντίον της Συρίας, ένιωσε την απαρέσκεια και την αδιαφορία των Ηνωμένων Πολιτειών που ήταν παραδοσιακά ο στενότερος σύμμαχος της Βρετανίας, είδε το Γάλλο πρόεδρο Ολάντ να τρέχει να καλύψει το κενό του ευθυγραμμιζόμενος με την απόφαση των Αμερικανών να χτυπήσουν τον Άσαντ, άκουσε τους Ρώσους του Πούτιν να του λένε ότι η Βρετανία είναι ένα μικρό νησί με το οποίο δεν ασχολείται κανείς και τελικώς είδε την Μέρκελ να κάθεται στη θέση του!

Η φωτογραφία είναι απλώς... αποκαλυπτική. Η Άνγκελα Μέρκελ συνομιλεί με τον πρίγκιπα Φαϊζάλ, ο οποίος κάθεται στη θέση που από το πρωτόκολλο έχει προβλεφθεί για τον ηγέτη της Σαουδικής Αραβίας. Ομως η Μέρκελ, για να μιλήσει με την άνεσή της στο Σαουδάραβα ηγέτη έχει καταλάβει την θέση η οποία προορίζεται για τον πρωθυπουργό της Βρετανίας.

Μάλλον αμήχανος, ο Ντέιβιντ Κάμερον συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό την στγμή που ετοιμάζεται να σκουντήσει την Άνγκελα Μέρκελ.
Κλείσιμο

«Συγγνώμη, σηκώνεσαι από τη θέση μου;», πρέπει να είπε ο Βρετανός πρωθυπουργός στην Γερμανίδα καγκελάριος ζητώντας τη να σηκωθεί...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης