Αυτό είναι το πιο έξυπνο παιδί στη Βρετανία

Αυτό είναι το πιο έξυπνο παιδί στη Βρετανία

Η 11χρονη που δεν μπορεί να... δέσει τα κορδόνια των παπουτσιών της, πήρε ένα μεγάλο κύπελλο από το διαγωνισμό στον οποίο έλαβε μέρος την περασμένη Τρίτη και την ανέδειξε ως το παιδί ιδιοφυία της Μεγάλης Βρετανίας

Αυτό είναι το πιο έξυπνο παιδί στη Βρετανία
Η 11χρονη Shrinidhi Prakash στέφθηκε ως το πρώτο παιδί-ιδιοφυία της Βρετανίας, μπορεί να θυμάται τη σειρά των 52 καρτών μέσα σε μια τράπουλα, μιλάει Λατινικά, ενώ είναι η πρωταθλήτρια κόσμου στο Σκραμπλ!

Στη συγκεκριμένη ηλικία τα παιδιά έχουν ως ινδάλματά τους, ηθοποιούς, τραγουδιστές και βέβαια ποδοσφαιριστές. Όχι όμως η Shrinidhiπου που θέλει να γνωρίσει και θα το κάνει μέσα στην εβδομάδα τον Robert Peston, που είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους οικονομικούς συντάκτες του BBC. Η μικρή ελπίζει να προκαλέσει το θαυμασμό του Robert με το δοκίμιο που έχει γράψει για την οικονομική ανάπτυξη ενώ περιέχει και στοιχεία για την παγκόσμια λιτότητα.

Η 11χρονη που δεν μπορεί να... δέσει τα κορδόνια των παπουτσιών της πήρε ένα μεγάλο κύπελλο από το διαγωνισμό στον οποίο έλαβε μέρος την περασμένη Τρίτη και την ανέδειξε ως το παιδί ιδιοφυία της Μεγάλης Βρετανίας αλλά αυτό δεν την ικανοποίησε αφού περιείχε κάποιο ορθογραφικό... λάθος.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης