Μπέπε Γκρίλο: Νεκρός άνθρωπος που μιλάει ο Μπερσάνι

Μπέπε Γκρίλο: Νεκρός άνθρωπος που μιλάει ο Μπερσάνι

«Ας παραιτηθεί... Δεν θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης» λέει για τον επικεφαλής της Κεντροαριστεράς ο αρχηγός του Κινήματος Πέντε Αστέρων

Μπέπε Γκρίλο: Νεκρός άνθρωπος που μιλάει ο Μπερσάνι
Η αλαζονεία ανθρώπου που δεν είχε εξουσία και την απέκτησε ξαφνικά είναι ιδιαίτερα εμφανής τις τελευταίες ώρες στο εσωτερικό του Κινήματος Πέντε Αστέρων (M5S) και δη στον επικεφαλής του, τον Γενοβέζο κωμικό Μπέπε Γκρίλο.

Έπειτα από τις χθεσινές δηλώσεις του γραμματέα του Δημοκρατικού Κόμματος (Pd), Πιερ Λουίτζι Μπερσάνι, που τόνισε πως «ο Γκρίλο πρέπει να μας πει τι θέλει να κάνει και ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του», ο αντισυστημικός σόουμαν επιτέθηκε στον 62χρονο Πιατσεντίνο.

Μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Twitter, λοιπόν, τόνισε πως δεν πρόκειται να κάνει κανενός είδους συμφωνία γράφοντας χαρακτηριστικά: «Το M5S δε θα δώσει καμία ψήφο εμπιστοσύνης στο Pd (ούτε σε άλλους). Θα ψηφίσει όλους τους νόμους που αντιπροσωπεύουν το πρόγραμμά του όποιος και αν τους προτείνει».

Όμως, δεν περιορίστηκε σε αυτό το σχόλιο, αλλά προχώρησε σε προσωπική επίθεση κατά του Μπερσάνι, τον οποίο χαρακτήρισε στο μπλογκ του «νεκρό άνθρωπο που μιλάει», προτείνοντάς του να παραιτηθεί!

«Εδώ και ημέρες βομβαρδίζει το M5S με ανήθικες προτάσεις, ενώ θα έπρεπε να παραιτηθεί, όπως θα έκανε ο οποιοσδήποτε στη θέση του. Κατάφερε ακόμα και να νικήσει χάνοντας! Ξεπέρασε και το Βατερλό του Βάλτερ Βελτρόνι» έγραψε.
Κλείσιμο

Το μόνο «άνοιγμα» που έκανε, ήταν σχετικά με τη διάθεση του Μπερσάνι να προτείνει την κατάργηση της κρατικής επιχορήγησης των κομμάτων, την οποία τόνισε ότι θα ψηφίσει δυναμικά.

Η απάντηση βέβαια του επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος δεν άργησε να φτάσει. Έτσι, σε έντονο ύφος απάντησε στον Γκρίλο πως «ό,τι έχει να μου πει, ακόμα και τις προσβολές, θέλω να τα ακούσω στη Βουλή. Εκεί, ο καθένας θα αναλάβει την ευθύνη του».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης