Ποια είναι η κοπέλα που όταν είδε τον Σίλβιο της κόπηκε το χαμόγελο!

Ποια είναι η κοπέλα που όταν είδε τον Σίλβιο της κόπηκε το χαμόγελο!

«Δεν ήθελα είμαι επιθετική, ωστόσο δεν είμαι ικανή να χαμογελάω ψεύτικα», είπε η 18χρονη Σίλβια για την παρατήρηση που της έκανε ο Μπερλουσκόνι

Ποια είναι η κοπέλα που όταν είδε τον Σίλβιο της κόπηκε το χαμόγελο!

Πρώτη ανάρτηση- 20:36

Ποια είναι η κοπέλα πο όταν είδε τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι της κόπηκε το γέλιο; Η εφημερίδα La Repubblica λίγη ώρα μετά το συμβάν εντόπισε την 18χρονη Σίλβια, η οποία και έκανε την πρώτη της δήλωση.

Κλείσιμο

«Δεν με έκανε να γελάσω με τίποτα», είπε η νεαρή, η οποία όταν δεν έχει μπροστά της τον Μπερλουσκόνι χαμογελά διάπλατα. Το αποδεικνύει άλλωστε και η φωτογραφία που έχει στο προφίλ της στο Facebook. Η Σίλβια μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσε χιλιάδες θαυμαστές, οι οποίοι εκτίμησαν την αξιοπρέπειά της και την στάση της απέναντι στην ατάκα του ηγέτη του Λαού της Ελευθερίας. Αλλωστε όπως εξήγησε «δεν ήθελα είμαι επιθετική, ωστόσο δεν είμαι ικανή να χαμογελάω ψεύτικα».

Σίλβιο: Εσύ πρέπει να μάθεις να χαμογελάς
Την ώρα που έριχνε την ψήφο του στην κάλπη σε σχολείο του Μιλάνο, στιγμή που απαθανάτιζαν φωτογράφοι και κάλυπταν πολλοί δημοσιογράφοι, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι χαμογελαστός, αλλά ίσως ενοχλημένος, έκανε παρατήρηση σε μέλος της εφορευτικής επιτροπής. Λίγο πριν αποχωρήσει από την αίθουσα και αφού ψήφισε, γύρισε προς το μέρος μιας νεαρής γυναίκας που ήταν μέλος της επιτροπής και με ειρωνικό τόνο της είπε «εσύ πρέπει να μάθεις να χαμογελάς. Έτσι δεν πάει».

Παρόλα αυτά η νεαρή συνέχισε να κοιτά ανέκφραστη, ακόμα και όταν ο Καβαλιέρε βγήκε από την αίθουσα.
Αμέσως οι φωτογράφοι εστίασαν το ενδιαφέρον τους στη νεαρή η οποία μέσα σε λίγη ώρα έγινε η ηρωίδα της σημερινής ημέρας για τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι εκθειάζουν την συμπεριφορά της.

Το ίδιο ψυχρά είχε αντιμετωπίσει τον Μπερλουσκόνι και μια άλλη γυναίκα, μέλος εφορευτικής επιτροπής, κατά τη διάρκεια εκλογών το 2011. Τότε ο Μπερλουσκόνι χαιρέτησε τα μέλη, τα οποία σηκώθηκαν όρθια με εξαίρεση τη κοπέλα, η οποία απλά του έδωσε το χέρι της χωρίς να χαμογελάσει και παραμένοντας καθηλωμένη στη θέση της.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης