Οι γυμνόστηθες ακτιβίστριες ψάχνουν εθελόντριες στη Ρώμη!

Οι γυμνόστηθες ακτιβίστριες ψάχνουν εθελόντριες στη Ρώμη!

Μίλησε στη Huffington Post η επικεφαλής των Femen, πριν τη γυμνή διαμαρτυρία κατά του Μπερλουσκόνι

Οι γυμνόστηθες ακτιβίστριες ψάχνουν εθελόντριες στη Ρώμη!
Πριν τη σημερινή γυμνόστηθη διαμαρτυρία των ακτιβιστριών της οργάνωσης Femen στο Μιλάνο την ώρα που ψήφιζε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η επικεφαλής τους Αννα Χάτσολ είχε μιλήσει στην Huffington Post για την κατάσταση που επικρατεί στην Ιταλία.

Η 28χρονη κοκκινομάλλα που ζει στο Κίεβο και στο Παρίσι, όπου διοικεί ένα κέντρο εκπαίδευσης γυναικών που θέλουν να γίνουν γυμνόστηθες αγωνίστριες, έκανε λόγο για «λάσπη» στην οποία ζουν οι Ιταλοί και πως αν θέλουν να συνεχίσουν να ζουν κατά αυτό τον τρόπο ψηφίζοντας τον Μπερλουσκόνι τότε είναι άξιοι της μοίρας τους.

Μάλιστα σύγκρινε τον Καβαλιέρε με τον Βλάντιμιρ Πούτιν, λέγοντας πως και οι δύο είναι άνδρες άπληστοι και με συμπλέγματα, οι οποίοι νομίζουν πως μπορούν να αγνοήσουν τους νόμους, να φοβερίσουν και να εξαγοράσουν τους πάντες.
Κλείσιμο

Όσο για το πώς οργανώνουν τις διαμαρτυρίες τους, εξήγησε πως εξετάζουν τα βήματα των εχθρών τους και αφού συγκεντρώσουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, τότε επιλέγουν τόπο και χρόνο για την γυμνόστηθη «επίθεσή» τους.

Στόχος τους, όπως δήλωσε, είναι να ιδρύσουν παράρτημα της οργάνωσης και στην Ιταλία, αν και
«είναι πολύ δύσκολο γιατί πρόκειται για καθολική χώρα. Ωστόσο όσες ενδιαφέρονται πρέπει να ξέρουν ότι θα τις εκπαιδεύσουμε να γίνουν σεξτρεμίστριες».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου πάντως αν θα χρησιμοποιούσαν ποτέ άνδρες στις διαμαρτυρίες του, η Χάτσολ ήταν κάθετη: «Ποτέ. Θα ήταν αντιαισθητικό και δε θα είχε σχέση με τις αξίες του σεξτρεμισμού. Μόνο το γυναικείο σώμα μπορεί να είναι σύμβολο ελευθερίας. Οι άνδρες δεν έχουν ανάγκη της γύμνιας για να διαμαρτυρηθούν».









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης