Η εταιρεία Ledo αποσύρει τα «ύποπτα» προϊόντα με κρέας αλόγου

Η εταιρεία Ledo αποσύρει τα «ύποπτα» προϊόντα με κρέας αλόγου

Μετά τα αποτελέσματα ελέγχων που διενήργησαν οι σλοβενικές αρχές, από τα οποία προκύπτει ότι σε λαζάνια, συσκευασίας 450 γραμ., υπήρχε κρέας αλόγου, αντί βόειου κρέατος, όπως αναγραφόταν στη συσκευασία.

Η εταιρεία Ledo αποσύρει τα «ύποπτα» προϊόντα με κρέας αλόγου
Στην απόσυρση των προϊόντων της από την κροατική αγορά, αλλά και από τη Σλοβενία, προχωρά η εταιρεία Ledo, μετά τα αποτελέσματα ελέγχων που διενήργησαν οι σλοβενικές αρχές, από τα οποία προκύπτει ότι σε λαζάνια, συσκευασίας 450 γραμμαρίων, υπήρχε κρέας αλόγου, αντί βόειου κρέατος, όπως αναγραφόταν στη συσκευασία.
 
Ωστόσο, η εταιρεία διευκρινίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με το θέμα, καθώς είναι αρμόδια για τη διανομή των προϊόντων, τα οποία προμηθεύεται από γαλλική εταιρεία.
 
Επίσης, η εταιρεία τονίζει ότι τα λαζάνια που κυκλοφορούν στην κροατική αγορά παρασκευάζονται από την ισπανική εταιρεία Tuttipasta και περιέχουν βόειο κρέας.

Κλείσιμο
Μάλιστα, η εταιρεία δημοσίευσε και ανακοίνωση της Tuttipasta, με την οποία πιστοποιείται ότι τα προϊόντα της περιέχουν το κρέας που αναγράφεται στις συσκευασίες.
 
Η ισπανική εταιρεία κάλεσε, επίσης, όλους τους προμηθευτές της, να της προσκομίσουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά και τα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργούν, προκειμένου, με τη σειρά της, να τα παραδώσει στα ενδιαφερόμενα μέρη.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης