Ώρες αγωνίας για την οικογένεια Μισόνι

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια Μισόνι

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του Βιτόριο Μισόνι και της συζύγου του Μαουρίτσια Καστιλιόνι

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια Μισόνι
Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του Βιτόριο Μισόνι και της συζύγου του Μαουρίτσια Καστιλιόνι καθώς δυο ημέρες και αφού το μικρό ιδιωτικό αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι μαζί με άλλα τέσσερα άτομα χάθηκε και τα σωστικά συνεργεία δεν έχουν βρει κανένα σημάδι ζωής. Η οικογένεια Μισόνι ελπίζει αλλά οι αρχές φοβούνται πλέον τα χειρότερα.

Ο 58χρονος κληρονόμος της ιταλικής αυτοκρατορίας βρισκόταν για τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο νησιωτικό σύμπλεγμα Λος Ρόκες και το περασμένο Σάββατο θα επέστρεφε στο Καράκας για να αναχωρήσει για την Ιταλία, όπου την επόμενη εβδομάδα ο γνωστός για τις πολύχρωμες δημιουργίες του οίκος Μισόνι επρόκειτο να παρουσιάσει τη νέα του κολεξιόν.

Το brand name Missoni αντιπροσωπεύει τον διάσημο ιταλικό οίκο, που χρησιμοποιεί στις δημιουργίες του τα πιο πρωτότυπα και αναγνωρίσιμα υφάσματα. Ένα ρούχο Missoni  «φωνάζει» από μακριά, δεν αντιγράφεται και κολακεύει όλα τα γυναικεία σώματα, μια και η προσοχή όλων πέφτει πάνω στα prints και όχι στις διαστάσεις.

O επικεφαλής του οίκου, Βιτόριο Μισόνι, συνεχίζει την παράδοση της οικογενείας του εδώ και αρκετές δεκαετίες.

Ο οίκος Μισόνι δημιουργήθηκε το 1953 από τον Οτάβιο Μισόνι και τη σύζυγό του Ροζίτα. Λόγω του ότι ήταν αθλητής και έτρεχε στα 400 μέτρα στους Ολυμπιακούς ξεκίνησε να φτιάχνει αθλητικές φόρμες ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα καθιερώθηκε στα πλεκτά με πολύχρωμες δημιουργίες που έγιναν το σήμα κατατεθέν του οίκου.
Κλείσιμο

Σήμερα η έδρα του βρίσκεται λίγο έξω από το Μιλάνο, ενώ τα κέρδη του ομίλου υπολογίζονται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης