Η INALAN προσέλκυσε 40 εκατ. ευρώ ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα, τριπλασίασε το προσωπικό της σε ένα χρόνο και παρέχει δυνατότητα σύνδεσης γρήγορου internet σε πάνω από 600.000 νοικοκυριά - Κατά 44% αυξήθηκε ο κύκλος εργασιών της.
Ψάρι βάρους 222 κιλών πoυλήθηκε 1,38 εκατ. ευρώ!
Ψάρι βάρους 222 κιλών πoυλήθηκε 1,38 εκατ. ευρώ!
Έναντι 1,38 εκατ. ευρώ πωλήθηκε ένας κόκκινος τόνος βάρους 222 κιλών στο Τόκιο, κατά την εναρκτήρια ημέρα της δημοπρασίας στην ιχθυαγορά του Τσουκίτζι
Έναντι 1,38 εκατ. ευρώ πωλήθηκε ένας κόκκινος τόνος βάρους 222 κιλών στο Τόκιο, κατά την εναρκτήρια ημέρα της δημοπρασίας στην ιχθυαγορά του Τσουκίτζι.
Το ψάρι, που αλιεύθηκε ανοικτά της πόλης Όμα, στη βόρειο Ιαπωνία, αγοράσθηκε για 155,4 εκατ. γιεν από τον ιδιοκτήτη μίας πασίγνωστης αλυσσίδας εστιατορίων σούσι, ξεπερνώντας τρεις φορές την προηγούμενη ανώτερη τιμή πώλησης, πέρυσι, όπως ανακοίνωσε υπεύθυνος της μεγαλύτερης ιχθυαγοράς του κόσμου.
Ο Κιγιόσι Κιμούρα, ιδιοκτήτης της αλυσίδας εστιατορίων, είχε προσφέρει τη μεγαλύτερη τιμή και στην περσινή δημοπρασία.
Με βάση την τιμή αγοράς του, το κάθε κιλό του τεράστιου τόνου κοστίζει περίπου 6.000 ευρώ, γεγονός που θα καθορίσει την τιμή της κάθε, μικρής, μερίδας σούσι στα 260 ευρώ, όμως η εταιρεία του δήλωσε πως προτίθεται να κοστολογήσει την κάθε μερίδα 400 γιεν (3,5 ευρώ).
Ο κόκκινος τόνος, ένα υπεραλιευμένο ψάρι, αποτελεί το πιο ακριβό είδος στην αγορά του Τσουκίτζι. Οι Ιάπωνες καταναλίσκουν περίπου τα τρία τέταρτα της παγκόσμιας αλιείας του είδους αυτού.
Το ψάρι, που αλιεύθηκε ανοικτά της πόλης Όμα, στη βόρειο Ιαπωνία, αγοράσθηκε για 155,4 εκατ. γιεν από τον ιδιοκτήτη μίας πασίγνωστης αλυσσίδας εστιατορίων σούσι, ξεπερνώντας τρεις φορές την προηγούμενη ανώτερη τιμή πώλησης, πέρυσι, όπως ανακοίνωσε υπεύθυνος της μεγαλύτερης ιχθυαγοράς του κόσμου.
Ο Κιγιόσι Κιμούρα, ιδιοκτήτης της αλυσίδας εστιατορίων, είχε προσφέρει τη μεγαλύτερη τιμή και στην περσινή δημοπρασία.
Με βάση την τιμή αγοράς του, το κάθε κιλό του τεράστιου τόνου κοστίζει περίπου 6.000 ευρώ, γεγονός που θα καθορίσει την τιμή της κάθε, μικρής, μερίδας σούσι στα 260 ευρώ, όμως η εταιρεία του δήλωσε πως προτίθεται να κοστολογήσει την κάθε μερίδα 400 γιεν (3,5 ευρώ).
Ο κόκκινος τόνος, ένα υπεραλιευμένο ψάρι, αποτελεί το πιο ακριβό είδος στην αγορά του Τσουκίτζι. Οι Ιάπωνες καταναλίσκουν περίπου τα τρία τέταρτα της παγκόσμιας αλιείας του είδους αυτού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα