Πετρέους: Δεν παρέδωσα απόρρητα έγγραφα στην ερωμένη μου

Πετρέους: Δεν παρέδωσα απόρρητα έγγραφα στην ερωμένη μου

Ο πρώην επικεφαλής της CIA αρνείται ότι είχε παραδώσει απόρρητα έγγραφα στην ερωμένη του, ενώ υποστηρίζει ότι η παραίτηση του δεν είχε σχέση με την κατάθεση για το θάνατο τριών Αμερικανών  στο προξενείο της Βεγγάζης

Πετρέους: Δεν παρέδωσα απόρρητα έγγραφα στην ερωμένη μου
Ο πρώην επικεφαλής της CIA, Ντέιβιντ Πετρέους, αρνείται ότι είχε παραδώσει απόρρητα έγγραφα στην ερωμένη του, ενώ υποστηρίζει ότι η παραίτηση του δεν είχε σχέση με την κατάθεση για το θάνατο τριών Αμερικανών  στο προξενείο της Βεγγάζης.

Σε συνέντευξή του στο HLN, ο Πετρέους ξεκαθάρισε ότι η κατάθεση που θα δώσει την Παρασκευή σχετικά με την αιματηρή επίθεση στο αμερικανικό προξενείο στη Βεγγάζη στις 11 Σεπτεμβρίου, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την παραίτησή του.

Όσον αφορά στο δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters, το οποίο επικαλούμενο ανώτατους αξιωματούχους των ΗΠΑ, αποκάλυψε ότι ο υπολογιστής της βιογράφου του στρατηγού και ερωμένης του, διέθετε διαβαθμισμένα έγγραφα των ΗΠΑ, ο Πετρέους απλά το διαψεύδει.

Κλείσιμο
Μιλώντας στη δημοσιογράφο Kyra Phillips, ο Πετρέους παραδέχτηκε ότι η παράνομη σχέση που είχε με τη βιογράφο του ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος, ενώ όπως είπε χαίρεται που έχει μια σύζυγο η οποία είναι παραπάνω από αυτό που του αξίζει.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε η Phillips, ο Πετρέους της είπε ότι δεν έχει μιλήσει με την ερωμένη του από την ημέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο.

«Επέμενε ότι δεν της παρέδωσε απόρρητα έγγραφα» είπε η δημοσιογράφος.

Οι αξιωματούχοι εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ που έδωσαν αυτές τις πληροφορίες υποστηρίζουν ότι ο υπολογιστής που είχε στην διάθεσή της η Πόλα Μπρόντγουελ εμπεριείχε διαβαθμισμένα έγγραφα τα οποία θα έπρεπε να έπρεπε να είχαν αποθηκευτεί κάτω από συνθήκες μεγαλύτερης ασφάλειας.

Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι μίλησαν υπό καθεστώς ανωνυμίας διότι, όπως υποστήριξαν, δεν είναι εξουσιοδοτημένοι να μιλούν δημοσίως.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης