Νέα καταιγίδα πλήττει τις ΗΠΑ μετά τον «Σάντι»

Νέα καταιγίδα πλήττει τις ΗΠΑ μετά τον «Σάντι»

Χιόνι και βροχή άρχισε να πέφτει από την Τετάρτη, ενώ ισχυροί άνεμοι συνόδευαν την καταιγίδα με αποτέλεσμα να προκληθούν διακοπές στην ηλεκτροδότηση, τη στιγμή που χιλιάδες σπίτια παραμένουν ακόμα «στο σκοτάδι».

Νέα καταιγίδα πλήττει τις ΗΠΑ μετά τον «Σάντι»
Μία εβδομάδα μετά τον καταστροφικό τυφώνα «Σάντι» και ενώ η αμερικανική κοινωνία προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές της, νέος συναγερμός έχει σημάνει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Οι Αρχές της χώρας βρίσκονται σε επιφυλακή καθώς βρίσκεται αντιμέτωπη με μια νέα καταιγίδα που έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στους κατοίκους της Νέας Υόρκης, του Νιου Τζέρσει και του Κονέκτικατ- πολιτείες που δεν έχουν συνέλθει από τον «Σάντι».

Χιόνι και βροχή άρχισε να πέφτει την Τετάρτη, ενώ ισχυροί άνεμοι συνόδευαν την καταιγίδα με αποτέλεσμα να προκληθούν διακοπές στην ηλεκτροδότηση, τη στιγμή που χιλιάδες σπίτια παραμένουν ακόμα «στο σκοτάδι».

Εξαιτίας της νέας αυτής καταιγίδα, που εκδηλώθηκε την Τετάρτη, διεκόπη η λειτουργία των προαστιακών τρένων, ενώ καθηλώθηκαν πολλά αεροσκάφη.

Σύμφωνα με την αμερικανική Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, οι άνεμοι ξεπερνούν τα 105 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ αναμένεται να χιονίσει στη Νέα Υόρκη μέσα στις επόμενες ώρες.
Κλείσιμο

Ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϊ, Κρις Κρίστι, προειδοποίησε τους κατοίκους να μην αγνοήσουν τους κινδύνους που μπορεί να επιφέρει αυτή η νέα καταιγίδα, ενώ αστειευόμενος είπε ότι «το επόμενο που περιμένω είναι ακρίδες και λοιμός».

Χαλάζι έπεσε, επίσης, στο Λογνκ Άιλαντ ενώ κύματα έφτασαν σε ύψος 6 μέτρων στην περιοχή Ναντάκετ της Μασαχουσέτης.

Μετά τις «βιβλικές» καταστροφές της προηγούμενης εβδομάδας, οι κάτοικοι καλούνται τώρα να αντιμετωπίσουν και την έλλειψη βενζίνης στα πρατήρια καυσίμων, καθώς όλο και περισσότερες αντλίες «αδειάζουν».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης