Συρία: Ο γγ του ΟΗΕ χαιρετίζει την προτεινόμενη εκεχειρία

Συρία: Ο γγ του ΟΗΕ χαιρετίζει την προτεινόμενη εκεχειρία

«Απλώς ευελπιστούμε ολόψυχα πως τα όπλα θα σιγήσουν και πως θα υπάρξει μία κατάπαυση της βίας ώστε οι ανθρωπιστικές οργανώσεις να μπορέσουν να βοηθήσουν όλους εκείνους που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Μπαν Μάρτιν Νεσίρκι....

Συρία: Ο γγ του ΟΗΕ χαιρετίζει την προτεινόμενη εκεχειρία
Ο γγ του ΟΗΕ Μπαν Γκι Μουν χαιρέτισε σήμερα τη συμφωνία εκεχειρίας στη Συρία που έχει προταθεί εν όψει της μουσουλμανικής εορτής Έιντ αλ Άντχα και τόνισε πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να προσχωρήσουν στην εκεχειρία όλες οι αντιμαχόμενες πλευρές, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του.

«Απλώς ευελπιστούμε ολόψυχα πως τα όπλα θα σιγήσουν και πως θα υπάρξει μία κατάπαυση της βίας ώστε οι ανθρωπιστικές οργανώσεις να μπορέσουν να βοηθήσουν όλους εκείνους που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Μπαν Μάρτιν Νεσίρκι.

«Ο κόσμος αναμένει να δει τι πρόκειται να γίνει αύριο το πρωί», την προβλεπόμενη ημερομηνία για την έναρξη της εκεχειρίας, ανέφερε ο Μπαν, προσθέτοντας όμως πως δεν είναι βέβαιος ότι η εκεχειρία θα τηρηθεί εξαιτίας της αμοιβαίας «δυσπιστίας» ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα, της κυβέρνησης και των ομάδων της αντιπολίτευσης.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης