Χωρίζουν ο Ομπάμα και η Μισέλ;

Χωρίζουν ο Ομπάμα και η Μισέλ;

Ο δισεκατομμυριούχος Τραμπ ,ο οποίος θα ψηφίσει στις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου δαγκωτό… Ρόμνει έχει προαναγγείλει ότι θα ανακοινώσει μία «βαρύγδουπη είδηση σχετικά με τον πλανητάρχη μέσα στις επόμενες ώρες»...

Αντ. Σαμαράς: «Μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας»
Χωρίζουν ο Ομπάμα και η Μισέλ;
Βρώμικος πόλεμος έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ, λίγα 24ωρα πριν την «Ημέρα της κάλπης» με τον Ντόναλντ Τραμπ να ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε χαρτιά διαζυγίου της Μισέλ και του Μπαράκ Ομπάμα, όπως αποκάλυψε οικονομικός σύμβουλος του Αμερικανού μεγιστάνα.

Ο δισεκατομμυριούχος Τραμπ ,ο οποίος θα ψηφίσει στις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου δαγκωτό… Ρόμνει έχει προαναγγείλει ότι θα ανακοινώσει μία «βαρύγδουπη είδηση σχετικά με τον πλανητάρχη μέσα στις επόμενες ώρες», ωστόσο η βρετανική ταμπλόιντ «Dail Mail», γράφει ότι η πληροφορία που θα φέρει τα πάνω κάτω στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο, αφορά στους τίτλους τέλους στο γάμο του πλανητάρχη.

Ο επενδυτής Ντάγκλας Κας είναι ο πληροφοριοδότης, ο οποίος ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Twitter την είδηση ότι ο Αμερικανός μεγιστάνας ξέθαψε χαρτιά διαζυγίου του προεδρικού ζεύγους.

Κλείσιμο
Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα , δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται φήμες για χωρισμό του Ομπάμα και της Μισέλ. Όμως οι ίδιοι σπεύδουν να τις διαψεύσουν ανταλλάσσοντας φιλιά δημοσίως.

Η «βόμβα» περί διαζυγίου του  Αμερικανού προέδρου έρχεται ένα 24ωρο (ώρα Αμερικής) προτού ο Ομπάμα προσέλθει  στις κάλπες του Σικάγο για να ασκήσει  το εκλογικό του δικαίωμα.   


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης